CE-chaufförer

CE-chaufförer

Om jobbet
Kranbilsförare C och CE

Svensk åkeri ab är ett kranbilsföretag med fordonskapaciteter från mindre kranar upp till 33 t/m stora kranar. Vi har i dagsläget ca 10 st kranbilar. Åkeriet kör de flesta ekipagen med trailer. Vi söker därför förare med CE Även C behörighet till vår kranavdelning i Västerås.
Även säsong över sommaren kan vara aktuellt.
Kranutbildning kan kan ev ges till rätt person för yrket.

Chaufför CE. Vi söker även chaufförer med vana att köra betongelement/golv/väggelement i Mälardalen. Dessa transporter utgår ifrån Enköping.

Arbetsbeskrivning Du ska arbeta i enlighet med företagets policys och konsekvent försöka motsvara kundens krav och förväntningar om ett yrkesskickligt, kvalitets- och miljömässigt utfört arbete. Detta inbegriper bl.a. att vårda din utrustning och utföra daglig tillsyn av fordon och utrustning som används i arbetet.

I tjänsten har du mycket kontakt med kunder och deras transportledning.

Din profil Som person är du social, samarbetsvillig och serviceinriktad. Du är självgående, har god fysik och van vid ett högt tempo samt vill vara vårt ansikte utåt mot våra kunder. Yrkeskompetensbevis (YKB) samt C och CE körkort är ett krav! Krankort är ett krav för kranbilstjänsterna. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från att köra kranbil. Vi ser dessutom att du har hunnit skaffa dig arbetslivserfarenhet. För arbetsuppgiften är lokalkännedom i Stockholmsregionen meriterande. Du uttrycker dig väl både skriftligt och muntligt på svenska.

Information/ansökan Tjänsten är en tillsvidareanställning, med sex månaders provanställning, på heltid 40 timmar/veckan med varierande arbetstid utefter verksamhetens behov (vilket kan innefatta obekväm arbetstid).

Tillträde under sommaren och eller from augusti

Ansök genom att kontakta Bo Widen på tel 070-2610222 samt ett mejl till Svensk.akeri.ab@telia.com CV och referenser.

Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.Svensk åkeri har expanderat med ca 100% 2014/2015 med en omsättning på ca 30 milj. Orderingången minskade hösten 2016 till nu 2017. Det har nu vänt till att vi saknar chaufförer för framtida uppdrag from 2018. Då åkeriet har investerat i ett antal nya fordon senaste åren samt fler på väg in anses fordonsflottan vara nytt samt bästa tänkbara skick.
Mer info
Kontaktperson Bo Widen
Telefon 0702610222
Email Mejla Bo Widen
Område Västerås
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 aug (43 dagar kvar)