Servicevärd / Junior förvaltarassistent / Heltid

Servicevärd / Junior förvaltarassistent / Heltid

Dina arbetsuppgifter

I rollen som servicevärd/förvaltarassistent kommer du att utgå från Västerås men även arbeta i Uppsala och Enköping. Du kommer vara en viktig resursförstärkning under nyinflyttning av 170 nya lägenheter. Arbetet sker tätt tillsammans med ansvarig förvaltare i detta området. Rollen innebär mycket ansvar där du kommer att arbeta med många olika och varierande arbetsuppgifter. Du kommer bland annat att arbeta med följande:
  • Vara behjälplig gentemot hyresgästerna vid inflytt.
  • Kontakt med hyresgäster rörande avtal, felanmälningar och övriga ärenden.
  • Genomföra regelbundna ronderingar i och omkring hyreshusen.
  • I samråd med förvaltare genomföra besiktningar av hyreshus och dess miljöområden.
Din profil

Vi söker dig som har ett intresse för teknik och för att arbeta praktiskt. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat i ett servicerelaterat yrke. Till denna tjänsten lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är kommunikativ, har en positiv inställning, lösningsorienterad och flexibel. Vidare ser vi att du är driven, ambitiös och att du vill utvecklas i din roll. Det kommer att innebära en del resor i tjänstebil i detta arbete vilket innebär att B - körkort är ett krav.

Omfattning: heltid 6 månader

Start: 1:a April

Du kommer att vara anställd av Studentwork under dessa 6 månaderna och arbeta ute hos kunden.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Administration, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 21 feb (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Information om företaget
Sveafastigheter är ett företag som arbetar med uthyrning av bostäder. I dagsläget har de fastigheter i Stockholm, Västerås, Eskilstuna, Enköping och Uppsala. Sveafastigheter har ett stort miljötänk och har bland annat ett hyreshus som är ett plusenergihus vilket innebär att det drivs av sina egna solceller. Nu söker Svea Fastigheter en förvaltarassistent till sina hyreshus i Västerås, Uppsala och Eskilstuna. Är du intresserad av ett arbete där du får ta mycket ansvar, träffa mycket människor och vara spindeln i nätet? Då kan detta vara tjänsten för dig! Vi arbetar med ett löpande urval, ansök redan idag!