Dina arbetsuppgifter

Nu söker Sveafastigheter Bostad i Västerås en boendevärd för trygghetsboende som i rollen kommer att tillhöra ett mindre team med följande arbetsuppgifter:
  • Ansvara för trygghetsboendet, men även vara behjälplig i Sveafastigheters andra fastigheter i Västerås
  • Samordna aktiviteter för hyresgästerna
  • Finnas tillgänglig för enklare vaktmästeritjänster
Din profil

Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning och vi ser att du drivs av arbetet med människor. Som person är du serviceminded, prestigelös och ansvarstagande.

Detta är en direktrekrytering, där Studentwork sköter rekryteringsprocessen men anställningen sker hos Sveafastigheter.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Emma Gefvert
Telefon 739 88 99 16
Område Västerås
Yrkesroll Fastighet, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 juni 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sveafastigheter Bostad grundades 2014 med målet att utveckla och långsiktigt förvalta hyresbostäder i Storstockholm, Uppsala, Västerås och Mälardalen. Som bolag är Sveafastigheter Bostad ett ungt, kreativt och snabbväxande med 3500 lägenheter under produktion.