Sollcellsmontör till Västerås

Sollcellsmontör till Västerås

Om tjänsten

Svea Solar är en rikstäckande och
branschledande leverantör av solceller till företag och privatpersoner. De har sedan starten 2015 arbetat för att skapa en smidig, effektiv och modern upplevelse för alla sina kunder samtidigt som de gör en insatts för miljön.

B3 Personal AB är ett bemannings- och
rekryteringsföretag beläget i Stockholm men med verksamhet runt om i hela landet. Vi vänder oss till dig som är engagerad och har hög arbetsmoral.
Oavsett var i karriären du befinner dig, vill vi hjälpa dig att ta nästa steg!

För vår kunds räkning söker vi nu
sollcellsmontörer till Västerås.

Du kommer tillsammans med dina kollegor planera, installera och driftsätta solcellsansläggningar hos privatpersoner och företag. Tjänsten innebär även vissa resor med övernattning för installationer på annan ort.
Beroende på dina tidigare erfarenheter så kommer du ges möjlighet att arbeta med de system som passar dig bäst. Du kommer att vara en viktig del utav Svea Solars fortsatta framgångssaga där bara du sätter gränserna för din vidare utveckling. Företaget är under ständig utveckling och för rätt person finns goda karriärsmöjligheter.

Vem är du?

För den här tjänsten så kommer fokus främst läggas på dig som person. För att passa in hos oss så behöver du vara ansvarstagande, serviceinriktad och besitta ett personligt driv. Vi kommer även sätta stort värde i dina sociala förmågor då vi är en sammansvetsad grupp som arbetar för och med varandra.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av solcellsmontage, antingen villainstallationer eller på kommersiella fastigheter. Det är även starkt meriterande med övrig hantverksbakgrund som t.ex. takläggning, snickeri och installation.

Att du talar och skriver obehindrat på svenska samt har B-körtkort ser vi som en självklarhet.

Du erbjuds

Du erbjuds en dedikerad konsultchef vars mål är hjälpa dig till bästa möjliga prestation samt arbete i en miljö som genomsyras av entreprenörsanda.

Självklart så utgår även en
konkurrenskraftig lön.

Ansökan

Är du redo att ta nästa steg? Vill du
vara del av ett företag som värnar om sin personal? Sök redan idag! Denna rekrytering sker i samarbete med B3P, alla ansökningar hänvisas därför till
B3P. Vi arbetar med ett löpande urval, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt!

Om du har några frågor är du
välkommen att maila axel@b3p.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail eller telefon.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.b3p.se
Sista ansökningsdag 31 juli 2021 (6 dagar kvar)