Lärare med Svenska som andra språk

Lärare med Svenska som andra språk

Om tjänsten

Vill du vara med och starta upp vår nya skola i Västerås? Vi söker lärare med inriktning Svenska som andra språk med SFI-erfarenhet till vårt arbetslag under höstterminen.

SVOK, Svensk vård och kompetensutveckling, var i starten en Vård- och omsorgskola. Med åren har SVOK vuxit och har nu flera skolor i landet. På våra skolor kan man studera sfi- och grundläggande kurser, gymnasiala kurser och vi utbildar barnskötare, undersköterskor och tandsköterskor. Eleverna kan studera både i klass och på distans.

Vi använder läroplattformen "itslearning" och det administrativa systemet "Alvis".

Din profil

För att lyckas i din roll som lärare hos oss ser vi att du har ett engagemang och en drivkraft att få eleverna att nå sina mål. Du har förmåga att se helheten men även ett sinne för detaljer i ditt dagliga arbete. Flexibilitet och smidighet att kunna hantera oförutsägbara situationer är ett måste.

Som lärare hos oss bör du vara väl insatt i skolans alla styrdokument. Vi ser att du på ett självständigt och organiserat sätt skall kunna bedöma och betygsätta dina elever samt planera aktiviteter framåt för att uppfylla målen.

Din datorvana är god och du är väl bekant med att använda IT i ditt dagliga arbete.

Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på "ansök här" eller "ansök via extern webbplats".
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på "Sök jobbet" och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Arena Personal
Sista ansökningsdag 28 juni 2019 (67 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Arena Personal är en koncern i rekryterings- och bemanningsbranschen. Vår idé är att leverera rätt person, på rätt plats, till rätt pris och vid rätt tillfälle! Det unika ligger i vår inställning; vi hittar möjligheter där andra ser begränsningar. Ambition, engagemang och närhet är självklara egenskaper, men lägg där till en stor portion rutin och ett genuint ansvarstagande så har du ringat in oss