Behörig yrkeslärare med inriktning mot vård och omsorg

Behörig yrkeslärare med inriktning mot vård och omsorg

Om tjänsten

Undervisning i yrkesförberedande vårdkurser. Du planerar, genomför och utvärderar undervisningen utifrån styrdokumenten och elevernas behov. Du ingår i ett arbetslag där du förväntas organisera och utveckla utbildningen. Du har även kontinuerliga kontakter med APL platser och arbetslivet.

Din profil

För att vara aktuell för tjänsten som vårdlärare vill vi att du har
  • Lärarlegitimation
  • Akademisk utbildning inom området
  • God pedagogisk förmåga
  • God kommunikationsförmåga muntligt och skriftligt
  • Yrkeserfarenhet
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Då vi jobbar i en flexibel organisation och har ett gemensamt ansvar är det viktigt med egenskaper som samarbetsförmåga och ansvarstagande samt ett flexibelt nytänk.

Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på "ansök här" eller "ansök via extern webbplats".
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på "Sök jobbet" och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Arena Personal
Sista ansökningsdag 21 juni 2019 (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Arena Personal är en koncern i rekryterings- och bemanningsbranschen. Vår idé är att leverera rätt person, på rätt plats, till rätt pris och vid rätt tillfälle! Det unika ligger i vår inställning; vi hittar möjligheter där andra ser begränsningar. Ambition, engagemang och närhet är självklara egenskaper, men lägg där till en stor portion rutin och ett genuint ansvarstagande så har du ringat in oss