Vill du jobb på HR-avdelning med fokus på löneprocesser och AGI?

Vill du jobb på HR-avdelning med fokus på löneprocesser och AGI?

Har du erfarenhet av jobba med AGI samt SAP och vill bidra med ett extra stöd när det kommer till löneprocesser för en av våra kunders HR-avdelningar? Är du även driven, effektiv och kan vara självständig i ditt arbete? Då ska du söka denna tjänst!

Information om uppdraget:

Till en av våra kunder letar vi nu efter en konsult som känner sig bekväm med löneprocesser med fokus på utlandsanställda samt AGI, då kunden har många anställda från andra länder. Har du även erfarenhet från ABB/PG så är detta meriterande. För att passa i rollen är det bra om du snabbt kan sätta dig in i nya rutiner och aktuella system, du kan arbete självständigt men trivs även med att samarbete med kollegor och är organiserad i ditt arbetssätt

Uppdraget innebär att du kommer att vara anställd av StudentConsulting och arbeta ute hos vår kund som konsult. Tjänsten kommer vara på heltid, dagtid och kommer starta enligt överenskommelse. Vi tillämpar en provanställning period.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har aktuell högskole-/universitetsexamen inom ekonomi med intresse för HR, en HR-utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet.

Kraven för detta uppdrag:
  • Att du ska ha tidigare erfarenhet av att jobba med AGI samt SAP
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
Meriterande:

- Erfarenhet från ABB/PG
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 3 juni 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com