Vi söker nu en teamledare för våra konsulter ute hos en av våra kunder!

Vi söker nu en teamledare för våra konsulter ute hos en av våra kunder!

Är du bra på att se vad som behövs göras, gillar att ta egna initiativ och är inte rädd för ta för dig? Vi kan erbjuda dig ett arbete med mycket eget ansvar och varierande arbetsuppgifter.

Information om uppdraget:

Nu söker vi en teamledare för våra konsulter som representerar StudentConsulting ute hos en av våra kunder i Västerås.

För att kunna möta beställningarna och leverera i tid tar kunden hjälp av konsulter på StudentConsulting. Vi på StudentConsulting söker därför en Teamledare som förutom vara en del av gruppen också kan koordinera bland våra konsulter och fungera som en mellanhand mellan oss och kunden.

Som teamledare kommer dina främsta arbetsuppgifter kommer att bestå av orderplock, packning av varor, introduktion, kvalitetsuppföljning, arbetsfördelning och coachning. Den administrativa delen av din dag kommer att innefatta att ta emot extrabeställningar och/eller sjukanmälningar och ersätta med vikarier från vår bemanningspool. Hur mycket du kommer att arbeta som teamledare respektive renodlat lagerarbete varierar beroende på säsong. Du kommer att fungera som spindeln i nätet och ha nära kontakt med både oss på StudentConsulting och cheferna på terminalen.

Vi på Student Consulting förväntar oss att du kan ta för dig och samordna konsulterna på ett effektivt sätt för att säkerhetsställa leverans till kund. Det är av största vikt att du är flexibel, har bra överblick, lär dig hur verksamheten fungerar och är beredd på att arbeta hårt för att uppnå resultat. Du har ett coachande förhållningssätt och tar egna initiativ.

Tjänsten avser heltid och uppdraget startar så snabbt vi hittat rätt person. Dina arbetstider kommer att vara dagtid måndag - fredag.

Detta söker vi:
  • Truckkort A1-4 och ska ha tidigare erfarenhet av att köra truck
  • God fysisk form då arbetet innebär tunga lyft.
  • Godkänt belastningsregister
  • Mycket god förmåga att förstå och kommunicera på svenska
Det är meriterande om du har:
  • Tidigare erfarenhet av att arbeta med Pick by Voice
  • Arbetsledarerfarenhet eller produktionsvana är mycket meriterande
  • Idrottsbakgrund eller aktiv livsstil
Vi söker dig som är pålitlig, strukturerad och har truckvana. Du trivs i en ledande roll och har ett målinriktat arbetssätt. Du ska ha lätt för att kunna styra grupper mot givna mål. Vi tror att du har hög initiativförmåga och ansvarskänsla med stor vilja att lösa de uppgifter som ingår i tjänsten.

Vi kommer att begära ut polisregisterutdrag och utföra drogtest som en del av rekryteringsprocessen.

Stämmer beskrivningen in på dig? Tveka då inte att skicka in en ansökan redan idag! Kom ihåg att motivera i det personliga brevet varför du är den person vi letar efter. Du kommer att vara anställd av oss på Student Consulting och uthyrd till kundföretaget.

Låter tjänsten intressant? Sök redan idag! Intervjuer och urval sker löpande

Sökord: logistik, teamledare, lagerarbetare, truckförare

Sökord: logistik, teamledare, lagerarbetare, truckförare
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com