Vi söker erfarna elektriker för heltidsuppdrag i Västerås

Vi söker erfarna elektriker för heltidsuppdrag i Västerås

Har du 2-3 års elektrikererfarenhet och erfarenhet inom entreprenad ? För kunds räkning söker vi nu dig som vill jobba på heltid ute hos vår kund i Västerås.

Information om uppdraget:

Vår kund är en stor arbetsgivare inom el, vs och ventilation med över 10 000 personer som jobbar som bland annat montörer, affärsutvecklare servicetekniker och kalkylatorer. Företaget utför alla typer av elinstallationer, oavsett om det gäller kontor, bostäder, sjukhus, industrier eller stora infrastrukturprojekt, där de installerar ellösningar både i befintliga fastigheter och där det byggs nytt.
Arbetet är entreprenad,så du ska kunna leda projekt och vara framåt. Arbetstiderna är måndag-fredag 7:00-16:00.

Detta söker vi:

Vi söker nu dig som är elektriker och är redo för en ny utmaning! Som person är du praktiskt lagd och gillar att arbeta självständig och kan ta egna initiativ men trivs samtidigt med att vara en del av ett team. För uppdraget är rätt erfarenhet viktigt och vi ser därför att du har minst 2-3 års erfarenhet som elektriker.
Erfarenhet inom entreprenad och projektbakgrund är ett krav

Vill du vara en del av ett företag som är övertygade om att trivsel, hälsa och säkerhet är viktigt för hur det går för företaget så sök redan idag! Vi arbetar löpande med urval och intervju.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Industri & Anläggning, Montör, Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se