Vi söker dig, Däckskiftare inför Vintersäsongen!

Vi söker dig, Däckskiftare inför Vintersäsongen!

StudentConsulting söker dig som vill jobba med däckskifte samt tvätt inför vintersäsongen! Har du fordonsintresse och är tillgänglig för arbete med start under oktober månad? Läs då vidare!

Information om uppdraget:

Det är dags att byta till vinterdäck och vår kund behöver förstärkning i verkstaden med däckmontörer samt däcktvätt och lagerläggning under däckbytarsäsongen. Som däckskiftare kommer du att arbeta med roddning för att skifta från sommar- till vinterdäck på bilar som är inbokade. Du kommer också att ansvara för att hämta och lämna däck på förvaringsplatser på lagret samt maskintvätt av skiftade däck. Som däckskiftare har du också viss kundkontakt i mottagning samt hjälper kunder med att få in bilar i verkstaden. Arbetstempot är högt under denna period och kunder väntar på verkstaden medan däckskiftet utförs.

Arbetstider är i huvudsak vardagar dag men de kan komma att variera under perioden och passen kan även komma att delas upp i 2 skift. Arbetet är mycket fysiskt krävande, tungt och i högt tempo. Du kommer att arbeta tillsammans med erfaren personal. Uppdraget är på heltid med start oktober månad och 1 1/2 - 2 månader framåt och du måste vara tillgänglig under dessa veckor. Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting och jobbar som uthyrd konsult hos vår kund.

Låter detta intressant för dig? Tveka då inte utan skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar löpande med urval och intervjuer.
Observera att denna rekrytering hanteras av StudentConsulting.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av däckskifte eller liknande arbete och vet vad det handlar om.
Meriterande om du har annan erfarenhet från fordonsbranschen. Det viktigaste är att du är effektiv, har rätt inställning och gillar att arbeta i högt tempo. Du är en person som har lätt för att samarbeta med andra och känner dig trygg med kundkontakt då det är en del av arbetet.
B-körkort är ett krav. Arbetet är mycket fysiskt krävande och det är av den anledningen viktigt att du är i god fysisk form. I arbetet är det också viktigt att hålla ordning och reda på bilnummer, lagerplatser och tidsbokningar varför vi tror att du som söker är en person som gillar ordning och reda. Vi arbetar löpande med urval och intervjuer och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tänk på att ett utförligt CV ökar dina chanser i urvalsprocessen. Ta chansen till ett trevligt och utmanande jobb! Sök tjänsten idag!

Sökord: mekaniker, fordon, däckskifte

Sökord: mekaniker, fordon, däckskifte
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 sept 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com