Tycker du om att arbeta med relationsskapande försäljning ?

Tycker du om att arbeta med relationsskapande försäljning ?

Är du i början av din karriär och vill få in en fot på ett växande företag? Är du driven, engagerad och trivs på en öppen och social arbetsplats?

Information om uppdraget:

I tjänsten arbetar du tillsammans med dina kollegor i säljteamet med försäljning till företag. Du kommer att arbeta med utgående samtal och premieras väl för dina resultat. Du har en fast grundlön, men också en bra provision som tillkommer baserat på dina resultat.
Blir du en viktig del i försäljningsorganisationen där din främsta uppgift är att bearbeta nya kunder och skapa nya affärer.

Tjänsten är på heltid och är en direktrekrytering till vår kund som inleds med 6 månaders provanställning med omgående uppstart eller enligt överenskommelse

Vidare ser vi gärna att du:
  • Tycker om att arbeta mot uppsatta mål
  • Är en teamspelare
  • Är driven, positiv och social
  • Vill hitta din framtida arbetsplats
Detta söker vi:

För vår kund är din personlighet väldigt viktigt, du har en drivkraft och är mål- och resultatinriktad. Vidare tar du egna initiativ och har ett brinnande intresse för försäljning och service. Du är lösningsfokuserad och arbetar för att nå dit du vill. För att lyckas i ditt arbete och skapa resultat krävs att du kommer till jobbet med en positiv attityd och ett stort resultatfokus. Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift. Är det dig vi beskriver här ovan? Ansök då idag! Urval sker löpande och tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt kandidat!
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 25 juni (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se