Systemingenjör sökes till våran kund i Västerås

Systemingenjör sökes till våran kund i Västerås

Har du erfarenhet av arbete med IT-utrustning eller styrsystemutrustning? Då kanske detta är jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting söker nu en systemingenjör till en av våra attraktiva uppdragsgivare i Västerås.
Du kommer att bli anställd av oss och uthyrd som konsult till vår kund som är ett stort, välkänt och internationellt företag inom kraft- och automationsteknik.

Arbetsuppgifterna innefattar att sätta upp och hantera styrsystem. Du kommer att arbeta med kommunikationsgränssnitt, databaser samt olika typ av styrsystems program.

Uppdraget är på heltid
Arbetstiderna är måndag till fredag, kontorstider.

Detta söker vi:

Vi ser att du som söker har erfarenhet av att arbeta som systemingenjör och vi ser att du har god erfarenhet av att arbete med styrsystem-utrustningar för kraftverk. Som person är du självgående, noggrann och strukturerad. Du är inte rädd för att fatta egna beslut och brinner för att göra ett bra arbete. För att vara aktuell för denna tjänst krävs att du både talar och skriver helt obehindrat på svenska såväl som på engelska. Det är meriterande om du har kunskaper i följande: -Vmware -Servrar (Server 2008, 2012, 2016) -Arbetsstationer -Windows 7/10 - Nätverk -Nätverksswitchar -Domainkunskaper -Firewallkunskaper.

Stämmer beskrivningen in på dig? Tveka inte, skicka in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se