Studenter sökes till Västerås!

Studenter sökes till Västerås!

Vi på StudentConsulting letar nu efter studenter som kan tänka sig att jobba extra parallellt med sina studier för att dryga ut studentkassan. Vi har uppdrag i Västerås som väntar på engagerade, sociala och flexibla studenter.

Information om uppdraget:

Vi söker nu dig som vill jobba extra som butiksmedarbetare på vår kunds butik i Västerås. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är kassaarbete, varuplock och att skapa goda kundrelationer.
Du ska vara tillgänglig att jobba minst två vardagar i veckan

Som person är du framåt, initiativtagande och serviceminded. Du gillar att sälja och sätter alltid kunden i fokus. Tidigare erfarenhet av service är meriterande. Du som söker studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %.
Då vi ser långsiktigt på våra uppdrag ser vi att du är i början av din utbildning alternativt har minst 1 år kvar på dina studier.

Detta söker vi:

Då uppdragen är baserade på behov söker vi därför studenter eller dig med en annan huvudsakligsysselsättning på minst 50 %. Det är viktigt att du som söker har B-körkort och det är meriterande om du har tillgång till egen bil. Som person bör du vara ansvarstagande, flexibel, samarbetsvillig, och ha en hög arbetsmoral. Vidare bör du ha en hög social kompetens och ett positivt förhållningssätt. Är du intresserad av en studenttjänst hos oss så ansök redan idag då intervjuer sker löpande
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se