Serviceinriktade studenter sökes!

Serviceinriktade studenter sökes!

StudentConsulting letar nu efter studenter som kan tänka sig att jobba extra parallellt med sina studier för att dryga ut studentkassan. Vi har flera olika uppdrag i Västerås som väntar på engagerade, sociala och flexibla studenter.

Information om uppdraget:

Uppdragen skiljer sig lite i omfattning och arbetstider, men är anpassade så att de går att kombinera med en annan huvusaklig sysselsättning. Uppdragen sker ute hos StudentConsultings kunder och du kommer att arbeta i Västerås. B körkort är ett krav.

Studentconsulting arbetar med ett egenutvecklat, branschledande system där du som student lägger in din tillgänglighet. Vi bokar därefter ut dig på arbete, efter kundens önskemål. Du styr själv vilka dagar och tider du kan och vill arbeta. Vid avslutat uppdrag har du värdefulla erfarenheter att fylla ut ditt cv med.

Detta söker vi:

Då uppdragen är baserade på behov söker vi därför studenter eller dig med en annan huvudsakligsysselsättning på minst 50 %. Det är viktigt att du som söker har B-körkort och det är meriterande om du har tillgång till egen bil. Som person bör du vara ansvarstagande, flexibel, samarbetsvillig, och ha en hög arbetsmoral. Vidare bör du ha en hög social kompetens och gilla att arbeta med service och kundkontakter.

Är du intresserad av en studenttjänst hos oss, så ansök redan idag då intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se