Proaktiv servicesäljare inom kraft till ABB

Proaktiv servicesäljare inom kraft till ABB

Vår kund ABB kan nu erbjuda dig som vill utvecklas som säljare inom kraft och energi möjligheten att arbeta med värdsledande produkter, service och system.

Information om uppdraget:

Söker du omväxling och utmaningar? Vill du sälja servicelösningar inom kraftområdet som skapar mervärde? Som kraftservicesäljare hos ABB får du arbeta proaktivt med att identifiera kundernas behov. Med den kunskapen kommer du utveckla lönsamma affärer inom serviceområdet med deras kraftkunders bästa i åtanke.

Om du dessutom är redo att växa och utmanas inom ledarskap kan det även ingå en möjlighet att ta ansvar för ett av ABB:s produktområden där du i kombination med säljrollen får till uppdrag och utveckla tillväxtstrategier och vidareutveckla deras erbjudande tillsammans med ABB:s globala produktområdesansvariga. Förmåga att utöva informellt ledarskap i kombination med säljrollen blir då starka egenskaper som ger en extra krydda till rollen.

Detta söker vi:

Du som söker är elkraftsingenjör i grunden med god erfarenhet från området. Kanske är du högskoleutbildad och har jobbat några år eller så har du byggt vidare på din gymnasieingenjörsutbildning med en längre arbetslivserfarenhet. Det är troligt att du i dagsläget arbetar på ett företag i elkraftsbranschen, eventuellt som projektledare. Då du kommer arbeta inom ett globalt företag behöver du behärska engelska i både tal och skrift. Eftersom tjänsten innebär kundbesök är det nödvändigt att du har B-körkort och gillar att resa i tjänsten.
Som person är du initiativrik och vill framåt. Du äger dina arbetsuppgifter fullt ut och söker ständigt nya kreativa lösningar på problem som du ställs inför.

Dessutom präglas ditt arbetssätt av effektivitet och entusiasm. Kundkontaten utgör en stor och betydande del av ditt dagliga arbete. Därför behöver du ha mycket lätt att umgås med andra och du både ger och får energi av att befinna dig i sociala sammanhang. Tjänsten är på heltid, du kommer att bli anställd av ABB och kan tillträdas så snart som möjligt eller enligt överenskommelse. Vid övriga frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Oskar Samuelsson på 070-235 97 36 eller oskar.samuelsson@studentconsulting.com.

Sökord: Elkraft, Key account manager, Företagssäljare, Elkraftsingenjör, Servicesäljare

Sökord: Elkraft, Key account manager, Företagssäljare, Elkraftsingenjör, Servicesäljare
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com