Personaladministratör sökes!

Personaladministratör sökes!

Brinner du för rekrytering, kundkontakt och service? Är du studerande på minst 50%? Då tycker vi att du ska söka tjänsten som Personaladministratör hos oss på StudentConsulting.

Information om uppdraget:

StudentConsulting är ett av Sveriges ledande bolag inom bemanning och rekrytering, med kontor över hela Norden. Vi är ett ungt bolag där det är högt i tak och snabbt till beslut. Vi brinner för att matcha kompetens och personlighet till rätt arbetsplats och uppgift. Vi arbetar i en tempofylld och föränderlig miljö, där ingen dag är den andra lik.

I rollen som personaladministratör kommer du att arbeta med:
  • Annonsutformning
  • Urvalshantering
  • Telefonintervju
  • Personlig intervju
  • Referenstagning
  • Schemaläggning
  • Kundbesök
  • Rekryteringsaktiviteter
Arbetet ställer stora krav på att du kan arbeta självständigt och är flexibel. Du kommer i din roll som personaladministratör ha tät kontakt med affärschef, kundansvarig, konsultchef, ekonomiansvarig mm. Men då vi har flertalet kontor, sker mycket av kontakten över telefon och mail. Du har möjlighet att själv lägga ditt schema, men önskvärt är att du kan arbeta minst 10-15h/veckan, mellan 08-17.

Detta söker vi:

Vi söker dig som läser på Universitet eller Högskola inom personal/ekonomi/marknadsföring eller motsvarande. Vi ser gärna att du har minst ett år kvar på din utbildning och kan tänka dig att arbeta heltid under sommaren. Har du arbetslivserfarenhet inom personalarbete, service, rekrytering ses detta som mycket meriterande, dock är det inget krav.

Vi tror att du som person har hög social kompetens och älskar att möta nya människor och skapa goda relationer över tid. Du är självgående och handlingskraftig med förmåga att prioritera det som i slutändan påverkar ditt resultat. Du drivs av att leverera mot uppsatta mål och deadlines. Du har en hög arbetsmoral och tar ansvar för det arbete du utför.

I Teamet är du lagspelaren som har lätt för att samarbeta med personer i din omgivning. Du har en positiv inställning och är orädd för nya uppgifter och du är den som ser möjligheter i utmaningar.
Vi ser gärna att du som söker har B-körkort, då en del resor kan förekomma i tjänsten!

Inkommande ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kommer att tillsättas så fort vi hittar rätt person. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se