Meriterande extrajobb för ekonomistudenter i ett expansivt företag

Meriterande extrajobb för ekonomistudenter i ett expansivt företag

Studerar du ekonomi och vill bygga på ditt CV med ett meriterande extrajobb hos ett växande företag? Då är du prefekt i rollen som försäkringsassistent hos en av våra mest uppskattade uppdragsgivare i Västerås!

Information om uppdraget:

Vår uppdragsgivare är tillhör en säljorganisation som hjälper företagskunder inom områdena försäkring, kapitalplacering, tjänstepension etc. Företaget är i en expansiv fas och behöver nu stöd av en extra försäkringsassisten som kan avlasta med administration och mötesbokningar. Hos vår kund kommer du arbeta i ett kompetent och sammansvetsat team där du har möjlighet att lära dig nytt.

Arbetsuppgifterna för en försäkringsassistent är bland annat:
  • Kalenderhantering och konfirmering av möten
  • Mötesförberedelser
  • Pensionssammanställningar
  • Administration och arkivering. Digitalt och i pappersform.
Du kommer arbeta i förtagets affärssystem, Outlook och Excel.

Detta söker vi:

Vi söker dig som studerar ekonomi och har minst 1 år kvar av dina studier samt har möjlighet att arbeta 1-2 gånger i veckan. Vi tror att du som person är noggrann och driven samt har en positiv inställning. Vidare ser vi det som meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet från att arbeta med administrativa uppgifter. Då arbetet innefattar kontakt med klienter ställs höga krav på social kompetens och god kommunikationsförmåga i såväl tal som skrift. Vi letar efter en person som är flexibel, lösningsorienterad och gillar administration.

Detta är ett bemanningsuppdrag där du blir anställd av StudentConsulting och arbetar hos vår kund i centrala Västerås.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 2 mars 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com