IT-tekniker sökes till Sportamore!

IT-tekniker sökes till Sportamore!

Har du studerat systemvetenskap eller liknande och har ett brinnande IT-intresse? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi en It-tekniker till Sportamore. Företaget är en väletablerad online sportbutik som söker tillökning till deras växande IT enhet.

I rollen som On-site tekniker kommer du arbeta som servicefunktion till vår lagerpersonal och får ansvar för lokal dator- och nätverksutrustning på vårt lager i Kjula. Dina arbetsuppgifter kommer vara:
  • Klienthantering/support
  • Felsökning av våra interna och externa lagersystem
  • Driftsättning av datorer och skrivare
Grundläggande felsökning av nätverksutrustning och det trådlösa nätverk som kontrollerar våra lagerrobotar.

Vid behov av mer avancerad felsökning samarbetar du med vår teknikavdelning, dokumenterar vidtagna åtgärder och rapporterar resultat. Du kommer även bistå externa drifttekniker när de utför service av robotlagret. Du kommer rapportera till CTO.

Tjänsten är ett konsultuppdrag och innebär att man kommer bli anställd av Student Consulting och sedan uthyrd till Sportamore. Vi arbetar löpande med intervjuer och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

Till rollen söker vi dig som är en social lagspelare, besitter god servicekänsla och har ett stort IT-intresse. Du har samlat på dig 1-2 års erfarenhet av IT-branschen och är hungrig att lära dig mer. Meriterande med erfarenhet av nätverksadministration, enklare routing, VLAN
Det är också meriterande om du har erfarenhet av felsökning av trådlösa nätverk.
Det är viktigt att du är både logisk och pedagogisk för att på bästa möjliga vis kunna assistera dina kollegor och användare.

Rollen kräver att du är duktig på problemlösning att du trivs i miljöer där högt tempo och stort ansvar är centrala delar av arbetet. I rollen som It-tekniker finns stor möjlighet att påverka organisationen och att utvecklas och växa inom företaget.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (56 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se