Elektronikingenjör sökes till vår kund i Västerås

Elektronikingenjör sökes till vår kund i Västerås

Har du en ingenjörsutbildning inom elektronik, systemutveckling eller liknande och söker ett spännande heltidsarbete? Titta då vidare på denna annons.

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting söker nu en systemingenjör till en av våra attraktiva uppdragsgivare i Västerås. Kunden är ett stort, välkänt och internationellt företag inom kraft och automationsteknik.

Arbetsuppgifterna innefattar att analysera kretsscheman samt testning och dokumentation av dessa. Uppdraget är på heltid, och kommer att inledas med en provanställning på 6 månader. Arbetstiderna är måndag till fredag, kontorstider. Tillsättning sker i slutet av september.

Du kommer bli anställd av oss och uthyrd som konsult till vår kund.

Detta söker vi:

Vi söker nu dig som har insikt i provning, dokumentation och analys av kretsscheman. Du är nyexaminerad elektronikingenjör som har genuint intresse för att lära sig äldre analog och bidra till provning och dokumentation. Alternativt att du har en längre erfarenhet och kunskap i äldre styrsystem.

Som person är du självgående, noggrann och strukturerad. Du är inte rädd för att fatta egna beslut och brinner för att göra ett bra arbete. För att vara aktuell för denna tjänst krävs att du både talar och skriver helt obehindrat på svenska såväl som på engelska. Det är även meriterande om du har kunskaper i följande:
Windows miljö, Excel, Word, kan hantera AutoCAD
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se