Bilfirma söker platsansvarig på heltid!

Bilfirma söker platsansvarig på heltid!

Har du tidigare erfarenhet av mekanik, däckskifte och kundservice. Trivs du i ledarrollen och tycker om att ha det övergripande ansvaret på din arbetsplats? Sök då tjänsten nedan.

Information om uppdraget:

Vi söker nu, för kunds räkning, en person som ska ha ansvar över däckhotellet på plats. Som ansvarig för däckhotellet arbetar du ständigt med kundservice och jobbar mot uppsatta mål. Du håller ordning och reda på ditt område, håller dig uppdaterad och informerad samt deltar i anordnade aktiviteter och utbildningar.

I dina arbetsuppgifter ingår:
  • Bevakning av beställda däck/hjul
  • Skifte av däck/hjul
  • Uppackning och mottagning av däck/hjul
  • Förberedning av distribution av däck/hjul till andra avdelningar
  • Ansvar över att däckhotell hålls helt och rent
  • Däckförsäljning mot grossist
  • Däckförsäljning per telefon
  • Inköp av varor från leverantörer
Detta söker vi:

Tjänsten kräver stor servicekänsla då du har kontakt både internt med personal och externt mot kunder. Du har förmåga att bygga relationer och skapa förtroende. I gengäld kan vi erbjuda ett utvecklande och varierande arbete med eget ansvar. Du bidrar till en trivsam laganda och en väl fungerande arbetsplats.
Din ambition är att skapa goda resultat och uppfylla fastställda mål samt kundtillfredsställelse. Vidare är du social, positiv och uthållig samt gör det som krävs för att varje kund ska bli nöjd.
Vi ser gärna att du är målinriktad, har en god prioriteringsförmåga och lätt för att samarbeta såväl som att arbeta självständigt. Vidare ska du ha erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och arbetat som däckmontör eller har god branscherfarenhet är meriterande. B-körkort är ett krav för att jobba hos oss.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se