Kvalitetstekniker (QC) sökes till Stadler MR

Kvalitetstekniker (QC) sökes till Stadler MR

Om tjänsten

Stadler är ledande fordonstjänstleverantör och erbjuder modernisering, renovering, reparation för järnvägsoperatörer och fordonsägare. Stadler har Skandinaviens största renoveringsverkstad, är lite mer än 100 anställda och står inför en kraftig expansion de kommande åren. De erbjuder underhåll, ombyggnad, målning, reparationer och teknisk specialservice till fordonsägare, fordonstillverkare och operatörer av spårfordon. För att förstärka deras kvalitetsarbete och klara deras tillväxt förstärker de nu sin kvalitetsorganisation och söker två drivande kvalitetstekniker (QC). Tjänsten är placerad i Västerås (Tillberga) och resor inom Sverige kan förekomma.

Arbetsuppgifter:
  • Inspektera inkommande material från leverantörer.
  • Ta fram checklistor utifrån kontraktskrav.
  • Genomföra och dokumentera in- och utbesiktningar av tåg.
  • Genomföra och dokumentera löpande besiktningar och inspektioner av utfört arbete i produktionen.
  • Säkerställa att funna inspektionspunkter är åtgärdade innan leverans till kund.
  • Säkerställa att dokument samlas in till "Car History Book" och håller rätt kvalitet innan levarans till kund.
  • Delta i utredning vid kundreklamationer m.m.
Din profil

För att passa i rollen som kvalitetstekniker har du en teknisk utbildning eller motsvarande kompetens och minst några års erfarenhet av arbete inom spårfordonsindustrin och då gärna inom kvalitetsområdet. Har du tidigare jobbat med att besikta och inspektera fordon så är det en fördel. Du har goda datakunskaper i framförallt det klassiska Microsoft Office-paketet, samt goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är nödvändigt.

Vi söker en drivkraftig och noggrann person som gillar att jobba mot uppsatta mål. Du har en positiv inställning och ser möjligheter. Vidare har du en god samarbetsförmåga men kan även arbeta självständigt. Då du kommer att vara i kontakt med många olika människor både internt och externt är det viktigt att du har lätt för att kommunicera både skriftligt och muntligt.

Urval och intervjuer sker löpande, så sök tjänsten redan idag!

Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på "ansök här" eller "ansök via extern webbplats".
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på "Sök jobbet" och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Industri & Anläggning, Quality Assurance, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Arena Personal
Sista ansökningsdag 30 apr (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Arena Personal är en koncern i rekryterings- och bemanningsbranschen. Vår idé är att leverera rätt person, på rätt plats, till rätt pris och vid rätt tillfälle! Det unika ligger i vår inställning; vi hittar möjligheter där andra ser begränsningar. Ambition, engagemang och närhet är självklara egenskaper, men lägg där till en stor portion rutin och ett genuint ansvarstagande så har du ringat in oss