Drifttekniker fastighet till Västerås

Drifttekniker fastighet till Västerås

Är du van vid fastighetsbranschen och har goda kunskaper inom IT, el, styr och regler samt VVS? Vi söker nu till Specialfastigheter en drifttekniker som vill ansvara för den dagliga tillsynen och skötseln av några av Sveriges säkraste fastigheter.
Specialfastigheter är ett av Sveriges ledande fastighetsbolag. Bolaget är statligt och äger och förvaltar unika fastigheter som kännetecknas av säkerhet i framkant.

Denna tjänst är heltid och placerad i Västerås. Välkommen med din ansökan redan idag, intervjuer skar i slutet augusti.

Arbetsuppgifter

Som drifttekniker är du ansvarig för den dagliga tillsynen och skötseln av våra fastigheter. Samarbete och samordning med kunder såväl som med förvaltare, kollegor och entreprenörer utgör en central del av arbetet. Du ansvarar även för det felavhjälpande underhållet samt ibland också för mindre planerat underhåll och hyresgästanpassningar. En annan del av arbetet består i att följa upp mediaförbrukningen och utföra driftoptimerande åtgärder. Även arbete med olika uppföljningar, analyser och sammanställningar kring media, myndighetskrav och diverse besiktningar för hela eller delar av företaget kan förekomma. Tillsammans med din chef, förvaltaren, är du delaktig i arbetet med din enhets budget och affärsplan. Som drifttekniker är du Specialfastigheters ansikte utåt och det är främst du som har möjlighet att underlätta våra kunders vardag.

Erfarenheter

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta som drifttekniker. Vi ser gärna att du är en person med driv och engagemang som nu vill pröva något nytt för att utvecklas ytterligare. Arbetet ställer höga krav på integritet och social kompetens. Utöver detta är du ansvarsfull, serviceinriktad och kvalitetsmedveten. Flexibilitet och lyhördhet är också egenskaper som ska stämma väl överens med din personlighet. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Specialfastigheters kunder kräver att du är svensk medborgare och att du behärskar det svenska språket. Tjänsten kräver dessutom att:
  • Du är utbildad drifttekniker eller ha likvärdig utbildning eller motsvarande liknande arbetserfarenhet.
  • Du har goda IT-kunskaper
  • Du har goda kunskaper inom framför allt el, styr och regler samt VVS
  • Du måste kunna arbeta både självständigt och i grupp
  • Du har god förmåga att kommunicera i tal och skrift
  • Du har körkort för personbil
Om Specialfastigheter

Fastighetsinnehavet har en lokalarea på drygt 1,1 miljoner kvadratmeter. 2017 uppgick marknadsvärdet för våra fastigheter till cirka 25 miljarder kronor och vi omsatte 2028 Mkr . Bland våra hyresgäster finns Kriminalvården, Polisen, Försvarsmakten, Försvarets materielverk och Statens institutionsstyrelse med allt från kriminalvårdsfastigheter och ungdomshem till domstolsbyggnader och polisfastigheter. Specialfastigheters ambition är att vara det fastighetsbolag som bäst kan förutse och tillfredsställa hyresgästernas behov av ändamålsenliga och säkra lokaler till konkurrenskraftiga hyresnivåer. Att ta ekonomiskt, socialt och miljömässigt ansvar är en självklar del av vår verksamhet och återfinns i våra kärnvärden Säkerhet, Närhet, Långsiktighet och Samverkan.
Specialfastigheter har fått högst poäng i Nyckeltalsinstitutets årliga mätning Attraktiv Arbetsgivarindex, Specialfastigheter har placering 1 av 235 medverkande organisationer.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 31 aug (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.