BUSSMEKANIKER

BUSSMEKANIKER

Solaris Sverige AB söker erfarna bussmekaniker till Västerås. Våra kunder bedriver kollektivtrafik i hela Sverige och vi behöver förstärka vår eftermarknad, som är i snabb utveckling. Som mekaniker kommer du att utföra alla typer av service, elektriska och mekaniska arbeten samt diagnostisering av Solarisbussar. Vi tillhandahåller alla nödvändiga verktyg, kunskap och utbildning.


Vi söker dig som är utbildad fordonsmekaniker och har några års erfarenhet av arbete med tunga fordon, helst bussar. Du kommer att arbeta med olika typer av bussar som diesel, CNG, biodiesel och även elektriska. Det krävs att du har yrkeskompetens, är lösningsorienterad, öppen och kreativ i ditt sätt att arbete och motiveras av att vara med och göra skillnad, erbjuda våra kunder den bästa servicen. Som person är du serviceinriktad, god kommunikatör och trivs med att jobba i team och förstår vikten av att sätta kunden i centrum. Vi erbjuder arbete i ett internationellt, dynamiskt och utvecklande team.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan kommas att tillsättas före sista ansökningsdagen.
Mer info
Kontaktperson Håkan Fridolf
Telefon 040-623 71 17
Email Mejla Håkan Fridolf
Område Västerås
Yrkesroll Transport & Logistik, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.solarisbus.com/se
Sista ansökningsdag 1 apr (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Solaris Sverige är ett helägt dotterbolag till busstillverkaren Solaris Bus & Coach SA baserat i Polen, som tillverkar och säljer bussar och spårvagnar för linjetrafik.

Bolaget har verksamhet i mer än 32 länder och den svenska verksamheten utgår från Malmö, 25 anställda, servar vi kunder från Skåne till Norrland.