Drive In säljare Västerås

Drive In säljare Västerås

Vill du ha ett arbete där fokus ligger på service och nöjda kunder? Får du energi av att utmana kunder i olika lösningsförslag? Som Säljare hos Solar bemöter du dagligen våra kunder från lnstallationsbranschen för att erbjuda vägledning och bästa möjliga service utifrån deras behov. Här arbetar du med kollegor med främsta målet att skapa mervärde för våra kunder! Vi söker nu en ny kollega med stort engagemang och erfarenhet från El-branschen som vill ge en kundupplevelse utöver det vanliga i vårt säljkontor i Västerås. För oss är det viktigt att hitta rätt person som vill utvecklas tillsammans med oss.

Vi erbjuder

Ett omväxlande och utmanande arbete hos ett av norra Europas mest innovativa och ledande Sourcing & Services-företag inom El, VS och Industri. Vi vet att Solars möjligheter att växa hänger på att våra medarbetare fortsätter att utvecklas. Du har möjlighet att utveckla din kompetens i ett säljbolag i framkant. Vi lever efter mottot "stronger together" och nu behöver vi dig för att bli ännu starkare.

Din roll

Du kommer att arbeta med teknisk rådgivning och försäljning av våra produkter och lösningar till installatörer inom El-området. Det innebär försäljning över telefon och/eller aktivt butiksarbete, såsom att sköta sortiment, hantera in- och utgående gods, butiksoptimering och se till att kampanjer marknadsförs på rätt sätt. Du bemöter våra kunder och ger dem förutom god service, teknisk support genom att guida dem i Solars produkter, tjänster och nyheter på marknaden. Du kommer även att genomföra våra regelbundna kundaktiviteter och ha en viktig roll i att aktivt arbeta med förbättringar och förändringsarbeten.

Kvalifikationer Det viktigaste av allt är din känsla för service och ditt stora kundengagemang. Utöver det ser vi gärna att du har;
  • Kunskap/Erfarenhet från EL- branschen (exempelvis från utbildning, erfarenhet som montör eller försäljning av produkter).
  • Erfarenhet av försäljning
  • God datorvana är en självklarhet
Profil

Genom ditt engagemang och din lösningsorienterade attityd är du lyhörd för kundens affär. Du söker ständigt efter förbättringar och driver igenom dessa. Du tar stort eget ansvar i ditt arbete att agera professionellt, hitta effektiva lösningar för våra kunder och säkerställa goda affärer för att tillsammans med dina kollegor nå uppsatta mål. Du bidrar med en positiv och energifylld attityd och har lätt för att få med dig folk i ditt Vi söker nu vår nästa stjärnsäljare till Solar Västerås engagemang. För att trivas hos oss får du energi av att arbeta i en social och föränderlig miljö med högt tempo. Det är viktigt med struktur och god organisering i dessa roller så ditt ordningssinne är också av största vikt.

Kontakt och ansökan

Låter detta som du? Varmt välkommen med din ansökan via nedan länk. Specificera i din ansökan vad som lockar dig mest. Vi arbetar med löpande urval och ser framemot din ansökan snarast. Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontaktaMichaela Johansson, District Manager Drive-In, mobil: 0702-328440.
Mer info
Kontaktperson Michaela Johansson
Email Mejla Michaela Johansson
Område Västerås
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Solar Sverige AB
Hemsida http://www.solar.eu
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)