Beläggningsarbetare Asfalt - Västmanland

Beläggningsarbetare Asfalt - Västmanland

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

Vi omorganiserar nu i hur vi bedriver vår verksamhet inom asfalt och bergmaterial och bildar fyra nya regioner i norr, öst, syd och väst. Vi har täkter, krossar, terminaler och asfaltverk över hela landet där verksamheten fokuserar på hög grad av återvunnet material utan att göra avkall på kvaliteten. Våra läggarlag förser vägnätet med högklassiga beläggningar och våra losshållningsexperter bryter berg säkert och effektivt.

Till vår verksamhet i Västmanland söker vi nu

Engagerade och erfarna medarbetare till nytt spriderlag

I den dagliga produktionen i projekten ingår följande arbetsmoment:
  • Beläggningsarbete- maskin/hand
  • Vältning
  • Klistring
  • Skruvning
  • Trafikanordningar
  • Övrigt arbete inom beläggning
Arbetet präglas av hög produktivitet med fokus på kvalité och säkerhet.

Du trivs med ett högt tempo och en varierad arbetsdag

Du bör ha maskinvana och flerårig erfarenhet av denna typ av verksamhet. Som person är du ansvarsfull och självgående med ett högt engagemang. Du är social och har lätt att kommunicera med andra. Att samarbeta och tillhöra en arbetsgrupp är lika självklart för dig som det är att arbeta självständigt. Då vår verksamhet präglas av ett starkt kundfokus är det viktigt att du kan bemöta olika typer av människor på ett bra sätt och vara lösningsfokuserad.

I tjänsten ingår resor och BE-körkort är ett krav. Det är meriterande om du dessutom har:

Nedan är meriterande:
  • BE/C/CE körkort
  • SSG utbildning
  • Trafikverkets krävda kurser
  • Utbildning eller erfarenhet från reparation av entreprenadmaskiner eller motorfordon.
Vi behöver din ansökan senast 31 januari 2019!

Vi arbetar löpande med rekryteringen, så vänta inte med att söka. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Thommy Dicander på 010 449 11 51, alternativt

Välkommen till Skanska!

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 43 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.skanska.se
Sista ansökningsdag 31 jan (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren