Driven Operatör

För vår kund Skandinaviska byggelement i Hallstahammar söker vi nu en operatör med en helhetssyn på hela processen.

Arbetsuppgifter

Som Operatör hos Skandinaviska byggelement kommer du i första hand börja på stationen som arbetare med håldäck. Håldäck är ett förspänt bjälklag som klarar långa spännvidder med längsgående kanaler. Bjälklaget är materialsnålt och lätt i och med kanalerna. Håldäck tillverkas i olika storlekar och det är ett kostnadseffektivt val av bjälklag. Man monterar dessa med kran och lyftsax på bärande konstruktion i form av väggelement eller stålkonstruktion på byggarbetsplatsen.
Arbetet är belagt på 100%, 2-skift.

Kompetens

För att trivas i denna tjänst som Operatör på Skandinaviska byggelement bör du ha erfarenhet av arbete inom betong eller från hantverksyrket. Meriterande är om du kan läsa och förstå ritningsläsning.
Krav: truck/traverskort.

Profil

Du som söker uppskattar ett fysiskt arbete där du med en högarbetsmoral vill utvecklas och lära mer inom företaget. Du har lätt för att se helheten i hela processen och vilja lösa problem längs vägen. Du anses vara händig och kreativ som person.

Om IndustriQompetens

Vi börjar normalt med en visstidsanställning för att både du och vi ska få chans att lära känna varandra ordentligt innan vi eventuellt går över till en tillsvidareanställning hos IQ eller något av våra kundföretag. Beroende på din bakgrund och referenser kan det naturligtvis vara aktuellt med en tillsvidareanställning redan från början.
Du får en fast månadslön och övriga ersättningar enligt teknikavtalet som är det kollektivavtal vi och de flesta av våra kunder är anslutna till.

För att få rätt kompetens till varje tjänst tillvaratar vi de resurser som finns hos varje individ oavsett kön, ålder, religion, etnicitet, funktionsnedsättning eller sexuell läggning.

Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökande.

Vi ser långsiktigt på dig som anställd och vårt mål är alltid att du som har rätt förutsättningar ska kunna erbjudas en tillsvidareanställning. Idag är ungefär hälften av våra medarbetare tillsvidareanställda hos oss.
Stämmer ovan in på dig? Då är just du den vi behöver!

Urval sker löpande varför det är viktigt att du inte väntar med din ansökan, tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Stämmer ovanstående in på dig? Sök tjänsten direkt på www.iqjobb.se.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 10 jan 2020 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

IQ har en pool med tekniskt yrkesskickliga medarbetare som hyrs ut vid behov. Flera företag delar på personer med kompetens som det råder brist på.
Verksamheten riktar sig till tillverkningsindustrin i Mälardalen och södra Dalarna.
Det nära samarbetet med företagen säkerställer inriktningen vid rekrytering och utveckling av medarbetarna. IQ satsar på den sociala kompetensen, nya tekniker och arbetsmetoder vilket gör att kompetensen alltid är aktuell.
Som arbetsgivare tillämpar IQ Teknikavtalet och erbjuder personalen bra anställningsvillkor, vilket attraherar många duktiga personer till personalpoolen. Det säkerställer i sin tur den långsiktiga kompetensförsörjningen.
IQ hjälper sina kunder inom det personaldministrativa området, exempelvis med rekrytering, tester, kompetensanalyser, utbildningar, kompetensväxling och vid nerdragningar.