Stenarbetare till verkstad och montering

Stenarbetare till verkstad och montering

Sjöstrands Granit & Marmor AB expanderar och söker därför ytterligare en medarbetare för arbete i verkstad och montering av stenskivor. Vi erbjuder ett omväxlande och självständigt arbete tillsammans med engagerade kollegor.

Som medarbetare hos oss behöver du tycka om att ta eget ansvar, vara noggrann och ha en känsla för att hålla hög kvalitet.

CNC-utbildning och erfarenhet av att arbeta med handmaskiner är meriterande.

Vi ser gärna att sökanden har vana av att kunna läsa ritningar, det är även en fördel att ha erfarenhet av mätnings- och/eller monteringsarbete.

Arbetet innebär att vara i kontakt med våra kunder, vilket innebär att du behöver ha ett gott bemötande och vara en god representant för företaget.

B-körkort är ett krav.
Mer info
Telefon 021-185610
Email Mejla Sjöstrands Granit & Marmor AB
Område Västerås
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sjostrandsgranit.se
Sista ansökningsdag 31 okt 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sjöstrands Granit & Marmor AB är ett väletablerat företag som erbjuder högkvalitativa stenprodukter till bl.a. kök och badrum. Våra kunder är privatpersoner, köksåterförsäljare och byggbolag, främst i Mälardalsområdet. Våra lokaler i Västerås rymmer utställning/butik samt verkstad där tillverkning sker. Sjöstrands Granit & Marmor AB är även delägare i rikstäckande Steny AB.

Vid frågor, välkommen att kontakta oss på telefon 021-18 56 10