Säljingenjör Relä och Kontrollsystem

Säljingenjör Relä och Kontrollsystem

Säljingenjör Relä- och kontrollsystem

Vänd utmaningar till möjligheter med digitala och automatiserade nätlösningar tillsammans med oss!

Vårt energisystem är under snabb förändring där enskilda energikällors roller och alternativ för elproduktion förändras, liksom på vilket sätt el överförs och distribueras. Energiproduktionen blir allt mer decentraliserad, vilket gör att beslut kring hantering och styrning av elnätet blir allt mer komplexa. Samtidigt som världens energianvändning ökar stadigt.

Vi på Digital Grid arbetar dagligen med den här utmaningen och möter det med nytänkande lösningar och produkter. Vi har marknadens mest kompletta produktportföljer som bl.a. omfattar reläskyddssystem (SIPROTEC) och kommunikations- och övervakningsutrustning (SICAM).

Nu söker vi dig, en säljingenjör för relä-och kontrollsystem som vill bli ett tillskott i vårt drivna team. Vi sitter idag utspritt över landet och därför kan möjlig placering vara i Västerås, Stockholm eller Göteborg, eventuellt kan andra placeringsorter också vara aktuellt.

Utmaningen

I rollen arbetar du med kvalificerad försäljning med ansvar för tekniskt och kommersiellt kompletta system av kontrollutrustningar till olika typer av elkraftstationer, 12-420kV. Du väljer ut de mest optimala produkterna ur ett tekniskt och kommersiellt perspektiv som uppfyller kundernas krav och önskemål. Regelbundet arrangera och delta du även vid olika kundaktiviteter. Till din hjälp har du dina kollegor och en av marknadens mest kompletta produktportföljer. Det som kännetecknar dig är ditt proaktiva och systematiskt arbetssätt för att hitta nya affärer och affärsmöjligheter. Du trivs i en roll där får utveckla både befintliga och nya kundrelationer och har många kontaktytor både internt och externt.

Vem är du?

Bakgrund som ingenjör med elkraftsinriktning, alternativt fått med dig motsvarande kunskaper genom mångårig erfarenhet från arbete. Har erfarenhet av relä- och kontrollanläggningar där du kan lösa blockschema. Det är meriterande med kunskaper om olika fabrikat och skyddsapplikationer på marknaden samt praktiska kunskaper från reläskyddsprovning. Som person sätter du kunden i fokus där du agerar serviceinriktat och förstår kundens utmaningar, något som vi värderar högt. Trivs i ett högt tempo och klarar av att hantera många uppgifter samtidigt. Har goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift. Som en naturlig del av tjänsten ingår det resor och du innehar B-körkort.

Kan du se dig själv lära, växa och lyckas i denna spännande position? I så fall vill vi träffa dig.

Om Siemens

Tillsammans är vi ca 372 000 nyfikna och kompetenta personer i världen som jobbar med att utveckla framtiden. Du kan vara en av dem. Se mer på Siemens.se.

Tveka inte - ansök idag via siemens.se/jobb och senast 1 februari. För frågor om tjänsten kan du kontakta rekryterande chef Johnny Spelkvist på +46 (21) 360-7178 alt. Johnny.spelkvist@siemens.com eller för frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Micaela Wessén på +46 (0) 70-728 1383.

För kontakt med facklig representant maila Facket.se@siemens.com

I denna rekrytering undanber vi oss alla samtal rörande annonsering och rekryteringsstöd.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elkraft
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 1 feb 2020 (8 dagar kvar)