Chef för anläggningskonstruktion - Distribution och Transmission

Chef för anläggningskonstruktion - Distribution och Transmission

Hej!
Energibranschen är i ständig utveckling och så även vi här på Siemens. Vi står inför en ny spännande resa inom Siemens Energy och vår organisation växer. För att kunna möta våra kunder och marknadens krav har vi nu valt att organisera om. I rollen som ledare för vår konstruktionsgrupp på Siemens Energy - Transmission får du möjligheten att bygga ett team för att utveckla och bidra till våra gemensamma mål. Vi fokuserar på transformatorstationer inom spänningsområdet 130 - 420kV där vi levererar transformatorstationer med totalentreprenad. Vi har en heltäckande produktportfölj som vi erbjuder till våra kunder och där vi hjälper dom att bygga och utveckla sina stationer.
För att kunna gå denna spännande resa till mötes söker vi nu dig som är entreprenör i sinnet men har hjärtat inom kontrollutrustning och vill leda oss framåt. Vi ser gärna att du lever och bor i Västerås men om din hemort är i trakterna av Norrköping, Örebro, Sundsvall eller Stockholm är vi öppna för det.

Utmaningen
Du kommer i rollen som ledare ha personalansvar för 10- tal personer där du får dina medarbetare att växa. Med ditt lyhörda och ödmjuka ledarskap har du en naturlig coachande kontakt med dina medarbetare som skapar ömsesidigt förtroende. Att skapa teamkänsla och engagemang är viktiga framgångsfaktorer och här får du även möjlighet att bygga upp för framtiden. Idag sitter gruppen på fem olika orter i Sverige och att hitta sätt att vara närvarande men från distans kommer vara en utmaning. Det gör också att det kommer innebär en del resor i tjänsten.
Med ditt brinnande intresse för kontrollutrustning och kunskap om anläggning, konstruktion och provning jobbar du tillsammans för att hitta lösningar för att utveckla och uppfylla kundernas tekniska krav. Här kommer ditt entreprenörssinne väl till pass där du får möjlighet att hitta nya vägar för att möta våra kunder. Du kommer också stötta våra projektledare och säljare vid anbud där du bidrar med din tekniska kompetens. Som en del i rollen är du en nyckelperson i vår energifyllda ledningsgrupp och där få möjlighet att skapa dig bekantskapen med coachande, kompetenta och utmanade kollegor. Här kommer du ha möjlighet att påverka med dina tankar och insikter för att ta oss framåt på vår resa.

Vem är du?
Eftersom du har ett hjärta som bultar för kontrollutrustning har det gjort att du har lång erfarenhet av att arbeta med ditt stora intresse. Du har också samlat på dig kunskap och erfarenhet inom anläggningskonstruktion och ser med spänning att fortsätta utvecklas inom området. För dig är det en självklarhet att dela med dig av alla dina lärdomar och kunskaper.
Under din karriär har du fått möjlighet att leda andra och vill nu utveckla ditt ledarskap där du motiveras av att få ihop team för att arbeta mot ett gemensamma mål. Att utveckla och coacha medarbetare samt vara en nyckelspelare i den strategiska utvecklingen är givetvis några av de faktorerna som motiverar dig.
Vi ser fram emot att få börja jobba med dig, så ansök eller ring om du har några frågor så kan vi prata vidare.
/Lena med team

Tveka inte - ansök idag via siemens.se/jobb och senast den 2020-01-31. För frågor om tjänsten kan du kontakta rekryterande chef Lena Johansson på tel: +46 (0)73-6206383 eller för frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Micaela Wessén på tel: +46 (0) 70- 728 1383.

För kontakt med facklig representant maila Facket.se@siemens.com
I denna rekrytering undanber vi oss alla samtal rörande annonsering och rekryteringsstöd.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (3 dagar kvar)