Reservdelar / Kundmottagare

Reservdelar / Kundmottagare

  • Uppskattar du att arbeta i en bredare roll med varierande arbetsuppgifter?
  • Är du positiv, ansvarstagande, serviceinriktad och alltid har kunden i fokus?
Vi på Wist Last och Buss i Västerås söker nu dig som är kundvänlig, har ett stort engagemang och vill arbeta i en omväxlande roll som innefattar både arbete på reservdelslagret samt i kundmottagningen. Du kommer vara en frontperson i nära samarbete med övrig personal samt med våra kunder.

Du som söker bör har god datorvana, då all reservdelshantering och fakturering sker i vårt affärssystem GDS Fusion samt elektroniska reservdelskataloger. Teknisk erfarenhet och kunskap är en förutsättning för att lyckas i rollen. Du har god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift och har som lägst B-behörighet på körkortet. Har du dessutom truckkort är det ett plus. Tidigare arbete med liknande arbetsuppgifter samt kunskaper i CABAS är meriterande.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att sälja reservdelar internt och externt, godsmottagning och inplockning av varor, lagervård, emballering och leverans av gods, fakturering, inköp och returhantering av reservdelar. Rollen innefattar även arbete i vår kundmottagning med kundkontakt för bokning av arbeten samt löpande dialog och återkoppling vid avslutat arbete.

Vi tillämpar sex månaders provanställning. Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag! Vi ser fram emot att tillsammans med dig fortsätta att utveckla Nordens största fristående återförsäljare av Volvo lastbilar och bussar.

Wist strävar efter jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Wist Last & Buss är Nordens största fristående återförsäljare av Volvo lastbilar och bussar och består av två bolag. Wist Last & Buss AB i Sverige med 19 anläggningar från Kiruna i norr till Köping i söder och Wist Last & Buss AS i Norge med 15 anläggningar från Mo i Rana i norr till Volda i söder. Bolagen omsätter ca 2,7 miljarder kronor och har 650 medarbetare. Wist Last & Buss ingår i AB Persson Invest som driver verksamheter inom bilhandel, hyvleri, skogs- och fastighetsförvaltning. Koncernen har sitt säte i Östersund och omsätter cirka 6 miljarder och har cirka 1 300 medarbetare. För mer information se www.perssoninvest.se och www.wistlastbuss.com
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Fordon, Reservdelsman
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.dealer.volvotrucks.se/wist-last-buss/Bli-en-av-oss.html
Sista ansökningsdag 3 okt 2021 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wist Last & Buss är Nordens största fristående återförsäljare av Volvo lastbilar och bussar. Wist Last & Buss AB som omfattar Jämtlands, Västerbotten,
Norrbotten, Västernorrland, Uppsala, Västmanland samt södra delarna av Dalarnas län. Wist Last & Buss AS i Norge omfattar ett område från Mo i Rana i norr till Ålesund i söder. Bolagen omsätter ca 2 miljarder kronor och har 550 medarbetare. Wist Last & Buss ingår i AB Persson Invest som driver verksamheter inom bilhandel, hyvleri, skogs och fastighetsförvaltning.

Koncernen har sitt säte i Östersund och omsätter ca 4 miljarder och har 1 000 medarbetare.

För mer information: www.perssoninvest.se och www.wistlastbuss.com