Fastighetsskötare, hantverkare, målare till SeniorProffsen

Fastighetsskötare, hantverkare, målare till SeniorProffsen

Fastighetsskötare, hantverkare, målare till
SeniorProffsen
Efterfrågan på våra tjänster ökar och nu behöver vi på SeniorProffsen förstärka med fler fastighetsskötare/hantverkare/målare som är 55 år eller äldre. Vi är ett seniorföretag och du som arbetar hos oss behöver inte vara pensionär men väl 55+. I första hand erbjuder vi timanställning, men beroende på person och de uppdrag vi får in kan det leda vidare till deltidsanställning. Tveka inte att söka om du vill vara en del av vårt trevliga gäng.

Din bakgrund
Du behöver inte kunna allt, men våra kunder förväntar sig att de som kommer till dem är proffs. Det betyder att du har erfarenheter och kunskaper som våra kunder är villiga att köpa. Personliga egenskaper vi värdesätter är gott bemötande, hög servicekänsla och förmåga att lösa problem. Du arbetar självständigt med stöttning från verksamhetschef och arbetsledare. Du kanske har eller har haft eget företag, så du förstår förutsättningarna i ett mindre företag. Viktigast är din attityd, att du sätter kunden i fokus och gillar att samarbeta, och förstår och agerar efter att du är en ambassadör för oss. Du ska vara självgående och ha körkort.

Om arbetsgivaren
SeniorProffsen är ett konsult- och serviceföretag som var först i Sverige med idén om att ta tillvara äldres erfarenhet. Vi är ett lokalt företag i Västerås och våra anställda är alla fyllda 55 år. Våra kunder är främst företag, privatpersoner, organisationer, brf:er/samfälligheter.

Ansökan och kontaktperson
Välkommen med din ansökan inkl. CV och personligt brev via länken nedan.
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta: Marianne Eriksson-Kronman på nummer 021-448 13 81 eller via e-post: marianne.eriksson-kronman@seniorproffsen.se

Rekryteringen sker löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt.
Mer info
Kontaktperson Marianne
Telefon 021-448 13 81
Email Mejla Marianne
Område Västerås
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Målare
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://seniorproffsen.se/
Sista ansökningsdag 13 maj (48 dagar kvar)