Säljare i Västerås

Säljare i Västerås

Snart är sommaren här och vi på Sector Alarm söker efter nya stjärnor som vill växa och komma framåt i karriären! Är du en stjärna på att snacka? Drivs du av att jobba mot mål och älskar att träffa nya människor? Då kanske det är just dig som vi letar efter!

Dina arbetsuppgifter
Rollen som säljare innebär att du är ansvarig för vår nykundsförsäljning. Du kommer att jobba med försäljning, service, rådgivning och kontraktsskrivning. Du ansvarar från första kontakten med kund, boka möte, för att sedan genomföra kundbesök där du tillsammans med kunden går igenom våra tjänster och produkter samt deras specifika behov och intressen. Du kommer att vara en del av ett härligt gäng som trivs tillsammans, samtidigt som du är med och bidrar till att familjer får ett säkrare och tryggare hem.

Personliga egenskaper
I den här rekryteringsprocessen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang för att bli bättre. Du trivs med att arbeta i en social miljö, där möten med kunder och samarbete med kollegor är en naturlig del av din vardag. För att passa in i vårt team väntas du även vara en pålitlig lagspelare. Vi vill gärna ge dig möjligheten att arbeta under frihet med stort eget ansvar.

Vi ställer inga krav på att du ska ha jobbat med försäljning tidigare, utan vår säljchef Filip är ständigt närvarande för att stötta, peppa och följa din utveckling – allt för att du ska få en så bra start som möjligt.

Kvalifikationer:
  • Du behärskar det svenska språket flytande
  • Tjänsten förutsätter att du är prickfri i polisens belastninsregister
  • Du kan jobba söndagar till torsdagar, mellan klockan 14:00 - 22:00
  • Har du erfarenhet av ett serviceinriktat yrke där du är van att träffa människor sedan tidigare är detta meriterande, men ej ett krav.
Vad kan Sector Alarm erbjuda dig?
Som anställd hos oss finns det stora utvecklingsmöjligheter, då vi på Sector Alarm har för sjätte året i rad blivit utsett till årets karriärföretag! Många av våra säljare gör raketkarriär inom företaget och vi har en av Sveriges främsta och mest meriterande säljskolor, Sector Way Academy. Satsar du på oss, satsar vi på dig!

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande. Så tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag! Första steget i vår rekryteringsprocess är att vi kontaktar samtliga kandidater för en kortare telefonavstämning. Ha därför telefonen redo!
Mer info
Kontaktperson Sofia Fardmark
Telefon 031-809530
Område Västerås
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sectoralarm.se/
Sista ansökningsdag 18 maj 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sedan etableringen 1995 har koncernen utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Europa med över 530 000 kunder och 2000 anställda. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Norge, Sverige, Finland, Irland, Frankrike och Spanien. De har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.