Säljare Västerås

Säljare Västerås

Vad gör du efter sommaren?
Sector Alarm söker dig som är redo för en ny utmaning och vill utvecklas i rollen som säljare. Efter en lugn och avslappnad semester växlar vi nu upp inför hösten och letar efter dig som vill hänga på!

Kanske tog du studenten i våras och letar efter ditt första riktiga jobb eller så är du bara redo för någonting nytt. Oavsett anledning till varför du söker jobb behöver du inte ha arbetat med försäljning tidigare för att söka till oss– vi värderar att du har rätt inställning och motivation!

Om jobbet
Sector Alarm tillhandahåller en mycket efterfrågad produkt och tjänst, nämligen larm mot inbrott och brand. Vi söker nu dig som vill jobba som säljande säkerhetskonsult i Västerås på heltid. Arbetet innebär att du tillsammans med dina kollegor söker upp nya kunder för att boka och genomföra kundmöten. Självklart erbjuds du utbildning och upplärning, vi satsar på dig och din utvecklingspotential!

Rollen innebär framför allt försäljning men även service, rådgivning och möten med nya människor. Vi ser gärna att du som person sprider en härlig energi samt är social och utåtriktad.

Kvalifikationer
  • Du talar svenska obehindrat
  • Du kan arbeta på heltid
  • Du kan arbeta på eftermiddagar och kvällar
  • Du är prickfri i polisens belastningsregister
Ansökan
Urval och intervjuer kommer ske inom de närmsta veckorna. Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Linnéa Hellström på (linnea.hellstrom@sectoralarm.se)
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sectoralarm.se/
Sista ansökningsdag 8 aug 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sedan etableringen 1995 har koncernen utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Europa med över 530 000 kunder och 2000 anställda. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Norge, Sverige, Finland, Irland, Frankrike och Spanien. De har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.