Larminstallatör/Säkerhetskonsult till Västerås!

Larminstallatör/Säkerhetskonsult till Västerås!

Drivs du av att leverera det perfekta kundmötet? Skulle du dessutom beskriva dig själv som en händig person som gillar merförsäljning och att tävla?

Då har du rätt bakgrund för rollen som Säkerhetskonsult hos oss. Hos oss kallas våra installatörer för säkerhetskonsulter - just för att de gör så mycket mer är att bara installera!

Vad gör egentligen en säkerhetskonsult?

I rollen som säkerhetskonsult påbörjar du din arbetsdag från ditt hem. Med din servicebil tar du dig sedan ut till kunder i Västerås. Dina kunder är både privatpersoner och mindre företag och i din roll som expert hjälper du kunderna utifrån deras specifika behov att skräddarsy en komplett larmlösning. Vi utbildar dig så att du känner dig trygg i dina kunskaper kring vår produkt och tjänst och du kommer aktivt arbeta med försäljning och rådgivning för att erbjuda våra kunderna en så trygg och säker tillvaro som möjligt.

Efter att du och kunden kommit överens om rätt larmlösning, installerar och programmerar du larmet och skriver klart alla papper med kunden. Våra larm är trådlösa och installeras med skruvdragare i huvudsak och programmeras via surfplatta. Förutom att utföra nyinstallationer av våra trådlösa larm kommer du även utföra service och uppdateringar av befintliga. När vi frågar våra säkerhetskonsulter vad de tycker är roligast med jobbet brukar de säga att friheten i jobbet och kundmöterna är det bästa med denna tjänst.

Tjänsten är en heltidsanställning, tillsvidare med 6 månaders provanställning. Du kommer i huvudsak arbeta med kunderna runt omkring Västerås, men tjänsteresor förekommer. Sector Alarm tillhandahåller en fullt utrustad servicebil, arbetsverktyg, arbetskläder och telefon.

Lönen är uppdelad i två delar, en fast del som kompletteras med provision baserad på din merförsäljning.

Vem är du?

För att vara framgångsrik och trivas i rollen som Säkerhetskonsult krävs det att du är ansvarsfull, pålitligt och brinner för försäljning och kundkontakter. Det är viktigt att du trivs i en miljö där du aktivt arbetar med merförsäljning och mot uppsatta mål. Du drivs av att utmana dig själv och du är förbättringsvillig. Har du erfarenhet av kundkontakt/försäljning sedan tidigare är det meriterande. Kanske har du tidigare arbetat med försäljning av elektronik i butik och vill ta nästa steg ut till kunderna?

För rollen som installatör behöver du även ha en god fallenhet för det praktiska och tekniska. Du har inte tummen mitt i hand, utan är mer åt det händiga hållet. Kanske har du arbetat med ett renoveringsprojekt hemma eller så har du tidigare arbetslivserfarenhet från ett hantverksarbete. I och med att vi arbetar med svagström behöver du ej vara behörig elektriker för att söka tjänsten.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du:

  • Inneha B-körkort (manuell växellåda)
  • Vara prickfri i belastningsregistret hos polisen
  • Behärska svenska språket flytande i tal och skrift

Vad kan vi erbjuda?

Du erbjuds en introduktion och utbildning (via Sector Way Academy) för att du ska känna dig väl förberedd inför kommande arbetsuppgifter. Utbildningen sträcker sig över tid men de första 3 veckorna får du både teoretisk utbildning samt medåkning med en driftspecialist.

Våra värderingar - Kundorienterad, Förbättringsvillig, Målmedveten och Pålitlig genomsyrar hela verksamheten från ledning till enskild medarbetare. Vi har en stark företagskultur där vi gillar att göra saker tillsammans, känner stor arbetsglädje och delar kunskap och lärdomar med varandra. Vi firar gärna våra framgångar och hittar på roliga personalaktiviteter såsom resor, event och turneringar internationellt.

Ansökan

Vad roligt att du vill skicka in en ansökan till oss!

I din ansökan vill vi att du har med CV och personligt brev. I ditt personliga brev vill vi att du har med följande:

1: Varför söker du denna tjänst?

2: Vad har du för erfarenheter du kan ha nytta av i denna tjänst?

Du kommer att få återkoppling på din ansökan via mail eller telefon.

Vi hörs!
Mer info
Kontaktperson Sara Malm
Telefon 031-809530
Område Västerås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sectoralarm.se/
Sista ansökningsdag 25 nov 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sedan etableringen 1995 har koncernen utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Europa med över 530 000 kunder och 2000 anställda. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Norge, Sverige, Finland, Irland, Frankrike och Spanien. De har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.