Laboratorieassistenter - SGS DNA

Laboratorieassistenter - SGS DNA

Inom vår produktionsavdelning arbetar ca 45 kompetenta och motiverade laboratorieassistenter och laboratorieingenjörer uppdelade på 4 avdelningar. Som en del av vår expansion söker vi nu fler laboratorieassistenter Du kommer att vara placerad i Västerås eller inledningsvis i Köping beroende på vilken avdelning du kommer att tillhöra. Under senare delen av 2021 kommer all produktion vara förlagd till Västerås.


Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta inom företagets produktionsavdelning. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta rutinmässigt laborativt arbete där du blir delaktig i processens alla olika steg, sammanställning och rapportering av produktionsdata samt på sikt även utvärdering av produkter.


Din profil

Du har naturvetenskaplig utbildning på gymnasienivå eller erfarenheter som bedöms likvärdiga, eftergymnasial utbildning inom Kemi alt.


Biologi är meriterande, Du har god datorvana och kan hantera och redovisa resultat och data i bl.a. Officepaketet.


Arbetet kräver goda kunskaper i engelska och svenska, både i tal och i skrift. Erfarenhet inom GMP och laborativt arbete ses som meriterande.


Som person är du noggrann, strukturerad och flexibel. Du tycker om att arbeta i grupp och att hjälpa till där det behövs. Du är prestigelös, ansvarsfull och trivs med att tempot stundtals kan bli högre. Du har en positiv livssyn och kan hantera förändringar och utmaningar i det dagliga arbetet på ett lugnt sätt. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.


Vi tar emot ansökan via vår ansökningslänk, bifoga CV och personligt brev.


Placeringsort: Köping/Västerås


Sista ansökan 2021-01-31. Intervjuer kommer hållas löpande och tjänster kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.


Varaktighet Tillsvidare, 6 månaders provanställning


Kontaktpersoner


Viktoria Wigh, 0221-29650 (Växel), Teamleader Fast track


Sonja Winnergren, 0221-29650 (Växel), Teamleader IVD 1


Jenny McWinney, 0221-29650 (Växel), Unionen


Arbetsgivare


Scandinavian Gene Synthesis AB (SGS DNA)


Tel: 0221-29650


Mer information på http://www.sgsdna.com
Mer info
Telefon 0221-29650
Område Västerås
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Medicinsk forskning & Laboratorieverksamhet, Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Kemi, Fysik & Biologi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sgsdna.com
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SGS DNA står inför en spännande tillväxt- och utvecklingsresa där vi under 2021 fortsätter vi vår expansionsresa och flytten till våra nya lokaler i Västerås. Vill du vara med på resan och jobba med produkter som kan rädda liv?


SGS DNA är ett välrenommerat företag som ingår i QIAGEN koncernen. Företaget ligger i Köping och Västerås och har ca 90 anställda. Vi jobbar med kundanpassade medicintekniska produkter, i första hand diagnostik (IVD) men även andra användningsområden. Företaget tillhandahåller även vissa relaterade tjänster som analys och stabilitetsstudier. Vi applicerar Medicinsktekniska direktiven, ISO13485 (EU) och 21CFR820 (USA). SGS DNAs kunder finns på den europeiska och amerikanska marknaden och vi omsatte ca 50 miljoner SEK under förra året. SGS DNA jobbar i en internationell miljö och företagsspråket är engelska.