Laboratorieassistent - SGS DNA

Laboratorieassistent - SGS DNA

På en av våra produktions avdelningar utökar vi antalet anställda och söker nu en laboratorieassistent. Du ska ha möjlighet och vilja att både jobba dagtid och skift.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta inom företagets produktionsavdelning. Ditt arbete kommer primärt att utföras inom en av vår produktionsavdelning, Fast Track, där vi producerar ett stort antal produkter parallellt i mindre volymer. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta rutinmässigt laborativt arbete där du blir delaktig i processens alla olika steg, sammanställning och rapportering av produktionsdata samt på sikt även utvärdering av produkter.

Din profil
Du har naturvetenskaplig utbildning på gymnasienivå eller erfarenheter som bedöms likvärdiga, eftergymnasial utbildning inom Kemi alt.
Biologi är meriterande, Du har god datorvana och kan hantera och redovisa resultat och data i bl.a. Officepaketet.
Arbetet kräver goda kunskaper i engelska och svenska, både i tal och i skrift. Erfarenhet inom GMP och laborativt arbete ses som meriterande.

Som person är du noggrann, strukturerad och flexibel. Du tycker om att arbeta i grupp och att hjälpa till där det behövs. Du är prestigelös, ansvarsfull och trivs med att tempot stundtals kan bli högre. Du har en positiv livssyn och kan hantera förändringar och utmaningar i det dagliga arbetet på ett lugnt sätt. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Placeringsort: Köping/Västerås

Sista ansökan 2020-10-01 Intervjuer kommer hållas löpande och tjänster kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varaktighet Tillsvidare, 6 månaders provanställning

Kontaktpersoner
Viktoria Wigh, 0221-29650 (Växel), Teamleader Fast track
Jenny McWinney, 0221-29650 (Växel), Unionen

Mer information på http://www.sgsdna.com
Mer info
Kontaktperson peter_brannstrom
Telefon 0221-29650
Område Västerås
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Medicinsk forskning & Laboratorieverksamhet, Teknik & Ingenjör, Kemi, Fysik & Biologi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sgsdna.com
Sista ansökningsdag 1 okt 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SGS DNA står inför en spännande tillväxt- och utvecklingsresa. Under 2020 fortsätter vi vår expansionsresa och vår flytt till nya lokaler i Västerås har just påbörjats. Vill du vara med på den resan och jobba inom en organisation som tillverkar produkter som kan rädda liv?


SGS DNA är ett välrenommerat företag som ingår i QIAGEN koncernen. Företaget ligger i Köping och har 80 anställda. Vi jobbar med kundanpassade medicintekniska produkter för i första hand diagnostik (IVD) men även andra användningsområden. Företaget tillhandahåller även vissa relaterade tjänster som analys och stabilitetsstudier. Vi applicerar Medicinsktekniska direktiven,


ISO13485 (EU) och 21CFR820 (USA). SGS DNAs kunder finns i hela världen och vi omsatte ca 50 miljoner SEK under förra året. Vi befinner oss i en expansiv period. Vi jobbar i en internationell miljö och företagsspråket är engelska.