Kundrådgivare/Ordermottagare

Kundrådgivare/Ordermottagare

På avdelningen Technology Development and Customer Support (TDC) bedrivs produkt- och teknisk support, kundsupport samt offert och orderhantering samt fakturering. Utöver det arbetar vi bl.a. med utredning av kundklagomål, korrigerande och förebyggande aktiviteter samt ändringsärenden.

Om tjänsten
Inom Customer Support ligger fokus på kundkommunikation samt hantering av offerter och order. I tjänsten som kundrådgivare/ordermottagare ingår arbete som berör både interna och externa kunder. Du ansvarar för customer support processen. Du fungerar även som en länk mellan produktion och säljare och våra kunder. De huvudsakligaarbetsuppgifterna är:
  • Orderinläggning
  • Orderbekräftelse
  • Offertskrivning
  • Avvikelsehantering
  • Fakturering
  • Kundkommunikation och kundsupport
Arbetet kräver:
  • hög noggrannhet och integritet, men också analytisk förmåga i utredningsarbeten
  • strukturerat och metodiskt arbetssätt samt administrativ förmåga
  • god förmåga att arbeta självständigt, både när det gäller planering och genomförandet av arbetsuppgifterna.
Vi arbetar i system som MS Office, MS Visio, Sharepoint, InfoPath, Webex, LIMS (SampleManager 11), FileMakerPRO och MasterControl,Brilljant

Önskade kvalifikationer

Kandidat- eller magisterexamen inom kemi-, bioteknik eller ekonomi. Erfarenhet inom kundsupport arbete eller från liknande arbete med administrativa arbetsuppgifter är meriterade

Goda kunskaper i MS Office-paket (t.ex. Excel, Word, Outlook, PowerPoint). Goda kunskaper i engelska och svenska (tal och skrift).

Erfarenhet av kvalitetssäkringsarbete och kvalitetssystem, gärna relaterade till medicinteknik, dvs. ISO13485 och/eller 21CFR820 samt utbildning och/eller erfarenhet i projektledning är meriterande.

Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och din förmåga att passa in hos oss. Du är kundorienterad, du tycker om att arbeta i grupp samtidigt som du är prestigelös och ansvarsfull och kan arbeta självständigt.

Kontaktpersoner

Christina Ewnert Gruppchef Customer Support, christina.ewnert@sgsdna.com, 0221-29650
(Växel)

Andreas Bsenko, Unionen representant, andreas.bsenko@sgsdna.com,
0221-29650 (Växel)

Ansökan
Skicka din ansökan till work@sgsdna.com och bifoga personligt brev och CV

Sök tjänsten snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 2019-11-03.

Arbetsplatsens adress

Järnvägsgatan 11

731 22 Köping
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör, Civilingenjör, Kemi, Fysik & Biologi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sgsdna.com
Sista ansökningsdag 3 nov 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SGS DNA står inför en
spännande tillväxt- och utvecklingsresa. Under 2019 utökar vi antalet anställda och under sommaren 2020 påbörjar vi flytten vi till nya lokaler i Västerås.
Vill du vara en del av ett företag som tillverkar produkter som kan rädda liv?

SGS DNA är ett välrenommerat företag som ingår i QIAGEN koncernen. Företaget ligger i Köping och har ca 80 anställda. Vi jobbar med kundanpassade medicintekniska produkter för i första hand diagnostik (IVD) men även andra användningsområden.
Företaget tillhandahåller även vissa relaterade tjänster som analys och stabilitetsstudier. Vi applicerar Medicinsktekniska direktiven, ISO13485 (EU) och 21CFR820 (USA). SGS DNAs kunder finns på den europeiska och amerikanska marknaden och vi omsatte ca 50 miljoner SEK under förra året. Vi befinner oss i en expansiv period. Vi jobbar i en internationell miljö och företagsspråket är engelska.