Scrum Master till SEB Technology i Västerås

Scrum Master till SEB Technology i Västerås

Vill du vara en del av ett agilt team där vi jobbar med SEB:s nya målarkitektur? Ta nu chansen när vi behöver förstärka med en Scrum Master till vårt team!Om jobbet
Hos oss får du vara med på en spännande resa inom ett av våra områden. Du kommer vara en del av ett stort team som jobbar med att utforma morgondagens bankövergripande auktoriseringslösningar och här kommer du att bidra till att föra fram SEB:s plattformar inom digitalisering för våra kunderDu kommer ingå i ett Agilt självorganiserande utvecklingsteam där teamet är involverat i alla aspekter av utveckling så som kravarbete, arkitektur, utveckling, testning, etc. SAFe är en naturlig del i vår vardag. Vårt teknikfokus är .Net Core, Angular, SQL Server, Oracle DB, och Azure DevOps. För oss är samarbete kring att ta fram lösningar är en viktig del i vårt dagliga arbete. Vi finns i lokaler i centrala Västerås. Vem är du?
Vi letar efter dig som har erfarenhet av att vara Scrum Master, gärna med en utvecklarbakagrund och med en stor passion för ditt arbete. För dig är kulturen runt om dig viktig och du är en gedigen lagspelare i en lärande organisation. Du har ett verkligt intresse av att förstå kundens behov. I rollen som Scrum Master ligger ansvaret att arbetet vidare med att implementera och stödja de agila principer, fungera som en "servant leader" genom att hjälpa oss med hinderröjning, vara inkanallen till teamet och ha ett nära samarbete med vår produktägare. Att coacha och utveckla teamet är också en viktig del av arbetet.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)