Scrum Master till SEB Technology i Västerås

Scrum Master till SEB Technology i Västerås

Vill du vara en del av ett agilt team där vi jobbar med SEB:s nya målarkitektur? Ta nu chansen när vi behöver förstärka med en Scrum Master till vårt team!Om jobbet
Hos oss får du vara med på en spännande resa inom ett av våra områden. Du kommer vara en del av ett stort team som jobbar med att utforma morgondagens bankövergripande auktoriseringslösningar och här kommer du att bidra till att föra fram SEB:s plattformar inom digitalisering för våra kunderDu kommer ingå i ett Agilt självorganiserande utvecklingsteam där teamet är involverat i alla aspekter av utveckling så som kravarbete, arkitektur, utveckling, testning, etc. SAFe är en naturlig del i vår vardag. Vårt teknikfokus är .Net Core, Angular, SQL Server, Oracle DB, och Azure DevOps. För oss är samarbete kring att ta fram lösningar är en viktig del i vårt dagliga arbete. Vi finns i lokaler i centrala Västerås. Vem är du?
Vi letar efter dig som har erfarenhet av att vara Scrum Master, gärna med en utvecklarbakagrund och med en stor passion för ditt arbete. För dig är kulturen runt om dig viktig och du är en gedigen lagspelare i en lärande organisation. Du har ett verkligt intresse av att förstå kundens behov. I rollen som Scrum Master ligger ansvaret att arbetet vidare med att implementera och stödja de agila principer, fungera som en "servant leader" genom att hjälpa oss med hinderröjning, vara inkanallen till teamet och ha ett nära samarbete med vår produktägare. Att coacha och utveckla teamet är också en viktig del av arbetet.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB

www.sebgroup.com/career

På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team och för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder eller varifrån vi kommer.

Bra personer känner ofta bra personer - dela gärna annonsen om du har en vän som skulle älska det här jobbet

Välkommen med din ansökan
Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med på SEB. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag, men senaste datum för ansökan är 15 maj 2021. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Eva Andersson, Team manager As a service Västerås, på telefon 070-563 03 41 eller via mail eva.q.andersson@seb.se.

Important information for internal candidates
By applying to this position, you agree that your application will be visible for: * The hiring manager and the recruiting team working with this recruitment* The hiring manager of other internal open positions you have applied for in parallel If you do not accept the transparency of this process, please contact hradvice@seb.se for support.

SEB is one of the largest Tech employers in the Nordics. We are international, business savvy techies that contribute to or are responsible for SEB's banking software, ensuring that both internal and external products and services are delivered fast and efficiently, that access is always on, and that solutions are trusted and compliant. We work hard to future-proof SEB with world class digital architecture and the deployment of new technologies. Read more: https://sebgroup.com/
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)