Försäkringsadministratör Pension & Försäkring

Försäkringsadministratör Pension & Försäkring

Vill du utvecklas vidare inom pension och försäkring? Söker du en bred administrativ tjänst i ett ledande bolag?

Söderberg & Partners i Västerås söker nu en positiv och engagerad administratör inom tjänstepension som vill utvecklas i ett affärsmässigt och trevligt team med högt i tak.

Arbetet består av att hjälpa våra rådgivare med att förbereda, handlägga och följa upp våra kunders försäkrings- och tjänstepensionsärenden. Du blir en sammanhållande länk mellan rådgivarna, försäkringsbolagen och kunderna och arbetet är både självständigt och varierande. Vi söker dig som är noggrann och kundorienterad, samt har en vilja att självständigt lösa problem och ta ansvar för dina arbetsuppgifter. Tjänsten är en visstidsanställning på ca 1 år, men med goda möjligheter till fortsatt anställning.

Kontoret består av 15 medarbetare, både rådgivare och administratörer. Vi har en trevlig sammanhållning och en positiv och lösningsfokuserad atmosfär.
  • Erfarenhet av tjänstepensionsadministration
  • Har en bakgrund inom administration och ekonomi/försäkring
  • Har intresse för finans och försäkring
  • Är noggrann, strukturerad och ansvarsfull
  • Är lösningsorienterad och serviceinriktad
Tidigare erfarenheter inom försäkringsadministration är meriterande, men vi lägger även stor vikt på personlig lämplighet. Vi rekryterar löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Placering: Stora Torget 2, Västerås

Anställningsstart: Snarast, efter överenskommelse

Anställningsform: Heltid, visstidsanställning 1 år med möjlighet till fortsatt arbete

Sista ansökningsdag: 2020-09-30

Kontaktperson: Mattias Carlsson, 0760-501006

Vi har redan tagit beslut om annonsering samt rekryteringsprocess för denna tjänst och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med försäljare av annonsplatser och rekryteringsfirmor.
Mer info
Kontaktperson Mattias Carlsson
Telefon 0760-501006
Område Västerås
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Försäkring
Typ av anställning Vikariat
Sista ansökningsdag 30 sept 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söderberg & Partners grundades 2004 av nio entreprenöriella analytiker och är idag en av Sveriges ledande finansiella rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter.

Vi bedriver verksamhet inom bland annat tjänstepensionsrådgivning, försäkringsrådgivning och försäkringsförmedling, samt kapitalrådgivning och kapitalförvaltning. Vi utvecklar och erbjuder även digitala verktyg för bland annat finansiell rådgivning och för löne-, och förmånshantering. Vi har valt, som första företag i svenskt näringsliv, att klimatkompensera våra medarbetare, både i arbetet och på fritiden.

Vi har en stark företagskultur där medarbetarna har höga ambitioner och ett stort engagemang. Organisationen är kreativ och dynamisk med korta beslutsvägar och stort utrymme för egna idéer vilket skapar en inspirerande miljö där du har möjlighet att utvecklas snabbt.

Vi premierar medarbetare som sporras av stort eget ansvar och som har drivkraft att kontinuerligt utvecklas och föra sina arbetsuppgifter framåt. Vi är måna om att hjälpa varandra, men även att ha mod att testa nya vägar.

Vår resa har bara börjat och vi söker ständigt efter begåvade och kompetenta medarbetare med en stark vilja att nå framgång. Vill du vara med och bygga vår framtid?