Säljare till Säkra Larm

Säljare till Säkra Larm

" Det bästa med att arbeta på Säkra Larm är att få vara sin egna företagare i företaget och ha möjligheten att påverka sin arbetstid, lön och fritid." - Tim, säljare på Säkra Larm.

Vill du som Tim gå en av landets bästa säljutbildningar, förändra din vardag och nå din fulla potential? Kanske är du i början av din karriär eller vill du prova något helt nytt? Oavsett bakgrund öppnar Säkra Larm upp möjligheten för dig som trivs med frihet under ansvar och vill arbeta med försäljning tillsammans med ett gäng kollegor som har riktigt kul på jobbet där arbetstimmarna varvas med flertalet säljtävlingar och andra roliga företagsaktiviteter! Varmt välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Säkra Larms räkning flertalet nya säljare. Ditt uppdrag innebär besök hos privatpersoner för kostnadsfri rådgivning gällande säkerhet, larm, smarta hemlösningar och således sälja Säkra Larms produkter. Du erbjuds kontinuerlig coachning och kompetensutveckling, vilket gör att du på sikt har goda möjligheter att utvecklas inom bolaget. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Säkra Larm, frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Arbetsuppgifter

Hos Säkra Larm ansvarar du för hela säljprocessen, från bokning av möte till genomförande av kundbesök och avtalsskrivning. Du genomför tillsammans med kunden en behovsanalys i kundens bostad och erbjuder kostnadsfri rådgivning gällande säkerhet, larm och smarta hemlösningar. Arbetstiderna varierar och du kommer ha möjligheten att lägga upp och planera din arbetstid tillsammans med din närmsta chef. Se dig själv som en egenföretagare med tryggheten som en anställd.

Vi söker dig som:
  • Vill jobba som säljare
  • Har goda kunskaper i svenska språket
  • Inte har något i belastningsregistret
  • Har körkort och tillgång till egen bil.
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Säkra Larm. Vi är övertygade om att du drivs av att jobba mot uppsatta mål samt uppskattar möjligheten till frihet under ansvar. Vidare älskar du mötet med nya människor, att bygga relationer och på ett serviceinriktat vis sätter kunden i centrum.

START: Enligt överenskommelse

OMFATTNING: Heltid

STAD: Västerås

URVAL: Sker löpande

KONTAKT: Malin Qvarsell

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Kontaktperson Malin Qvarsell
Email Mejla Malin Qvarsell
Område Västerås
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Hemsida https://www.sakralarm.se/
Sista ansökningsdag 31 dec 2022 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säkra Larm grundades 2003 och är idag ett av Sveriges största privata larmbolag. Vi har hjälpt över 50 000 kunder att Säkra sina hem. Vår affärsidé är att sälja larm till svenska hem. Vi tror att trygghet är för viktigt för att bara ha till låns. Visst, det finns andra stora larmföretag, men de hyr ut sina larm. Vi säljer våra. Vi är störst på det segmentet i Sverige. Vi säljer inte bara larm som larmar vid otrevligheter som till exempel inbrott, brand och vattenskador. Vi erbjuder, via vår partners, uppkoppling till larmcentral samt åtgärd vid eventuella händelser. Det är viktigt för oss att skapa trygghet hos våra kunder över hela landet. Vi erbjuder vad vi heter och samarbetar med branschens främsta leverantörer för att garantera trygghet till våra kunder i villor, lägenheter och mindre företag över hela Sverige. Äg din trygghet.