Kommersiell förvaltare

Kommersiell förvaltare

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!
Kommersiell Förvaltare Rikskund

Markandsområde Rikskund är inne i en spännande utvecklingsfas avseende Riksbyggens kommersiella kundsegment och vi söker nu en Teknisk Förvaltare till en kommersiell kund, med placering i södra Stockholm.

Vad ska du göra?

Som Teknisk Förvaltare har du en central roll i vår kundorienterade organisation och huvudansvaret för den löpande dialogen med våra kunder.

I rollen arbetar du med ett integrerat synsätt för att tekniskt förvalta anläggningarna så att bästa lönsamhet uppnås och med förståelse för kundernas behov. Du säkerställer fastigheternas funktionella status i ett långsiktigt och hållbart perspektiv samt är ansvarig representant på plats i tekniska frågor.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Ansvara för att säkerhets- och miljöaspekter beaktas genom kort- och långsiktig planering i enlighet med gällande standard och riktlinjer.
 • Göra budget/prognos samt ansvarar för planering av fastigheternas drift, underhåll och skötsel.
 • Ansvara för daglig drift och skötsel, tekniska installationer och myndighetskrav samt handläggning i försäkringsärenden.
 • Vara samordningsansvarig avseende det dagliga arbetet med drifttekniker/fastighetsskötare inom fastighetens integrerade arbetssätt i enlighet med övergripande riktlinjer och policys.
 • Ansvara för driftutveckling av fastigheten.
 • Medverka till att drift och förvaltning planeras och genomförs så att rätt kostnadsnivå nås i förvaltningen med hänsyn till verksamhetskrav.
 • Medverka i utvecklings- samt hyresgästanpassningsprojekt avseende fastigheten.
 • Upphandla leverantörer enligt gällande riktlinjer.
 • Ansvara för ritningar, driftinstruktioner och annan vital fastighetsdokumentation.
 • Ha övergripande ansvar för drift och underhåll.
 • Agera i enlighet med grundvärderingar.
 • Verka för att arbetsplatsen är en arbetsplats där medarbetarna litar på människorna de arbetar för, är stolta över vad de gör och trivs med människorna de arbetar med.
Vem är du?

Vi söker dig som är kundorienterad och har förmågan att se och möta våra kunders behov - du vill vara med och skapa en bra fastighetsmiljö. Du ger god service och agerar alltid professionellt. Det är viktigt att du är social och har förmåga att skapa en öppen och förtroendefull dialog där proaktivitet och återkopplingen till kunden är mycket viktig. Du arbetar långsiktigt, skapar relationer och nätverk, är pålitlig samt har ett innovativt tankesätt.

Du har Förvaltarutbildning eller motsvarande och mångårig erfarenhet av liknande roll inom kommersiella fastigheter. Du är uppdaterad på lagar och förordningar samt fastighetsägarens ansvar, likaså erfarenhet av AFF upphandlingar. Du har god förmåga att uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.

Tjänsten kräver B-körkort och tillgång till egen bil. Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Riksbyggen tillämpar provanställning.

Kontakt

I denna rekrytering samarbetar Riksbyggen med Jefferson Wells. För frågor angående tjänsten kontakta ansvarig rekryteringskonsult Lars Buvall på lars.buvall@jeffersonwells.se

Din ansökan skickar du till oss via https://www.riksbyggen.se/om-riksbyggen/jobb-och-karriar/lediga-tjanster/ senast den 2021-10-07. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök redan idag!

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt för framtiden - utveckla hållbara idéer tillsammans och skapa fler möjligheter för fler människor? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Vill du även ha möjlighet att ansvara för din egen tid, så att du kan skapa balans i vardagen och få ihop livspusslet. Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats? Välkommen att jobba för en gemensam framtid. Både för dig och samhället. Välkommen till oss på Riksbyggen.

Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Fastighet, Teknisk förvaltare
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.riksbyggen.se/
Sista ansökningsdag 7 okt 2021 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Riksbyggen är ett kooperativt företag som finns över hela landet. Vi utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter och vi är även en av Sveriges största fastighetsförvaltare. Som medarbetare vill vi att du ska känna att du är viktig och delaktig. Vi vill att du tydligt kan se hur du bidrar till att vi når våra mål. Inom Riksbyggen arbetar vi kontinuerligt med att utveckla såväl ledarskap som medarbetarskap. Engagemang, ansvar, förtroende och samarbete är våra hörnstenar.