Butiksansvarig / Butikssäljare SELGA Västerås

Butiksansvarig / Butikssäljare SELGA Västerås

Vi på Selga Västerås söker nu en ny drivande kollega som kan ta vår butik till nästa steg. Beroende på person kan rollen vara som butikssäljare eller butiksansvarig.

Arbetsuppgifter

Som butikssäljare kommer du arbeta med att möta våra många kunder och se till så att butiken är i ordning. I rollen som butiksansvarig kommer du även att ha huvudansvaret för att allt fungerar i butiken vilket kan innebära att se till så att aktuella kampanjer fungerar, att hyllorna är påfyllda och framför allt att våra kunder får ett trevligt bemötande och den hjälp som de behöver. Vi är två som arbetar i butiken och totalt sitter vi 8 kollegor på filialen.

Kvalifikationer

Vi söker någon som har viljan att utvecklas tillsammans med oss. Du ska vara orädd i kundsituationer och tycka om att ge bra service. Väl på plats kommer du sen att få lära dig om våra många eltekniska produkter. Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift är en förutsättning.

Personliga egenskaper

Du som söker jobbet är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang. Du är bra på att skapa kontakt med kunder och underhåller relationen på ett professionellt sätt. Tillsammans med dina kollegor vill vi också att du skapar engagemang och delaktighet hos våra kunder. Därför tror vi att vår framtida kollega är bra på att påverka och övertyga sin omgivning. Vi på Selga vill visa vägen och bidra till våra kunders fortsätta utveckling tillsammans med oss.

Kontakt med oss

Är du vår nya medarbetare? Sök tjänsten redan idag!

Vill du veta mer om jobbet eller företaget är du varmt välkommen att kontakta Johannes Hellberg, Filialchef som du når på telefonnummer 021-80 26 38 eller e-mail johannes.hellberg@selga.se.

Du kan läsa mer om Selga på selga.se samt rexel.se.

Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.rexel.se/
Sista ansökningsdag 3 jan 2020 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Selga är en rikstäckande elteknikgrossist med ca 230 engagerade medarbetare på 33 platser runt om i Sverige. Vår målsättning är att ligga steget före när det gäller ny teknik och vi tillhandahåller ett brett spektrum av hållbara och innovativa produkter och tjänster för hemautomation, tekniska lösningar och energieffektivisering. Genom att vara kundens partner och bollplank kan vi hjälpa våra kunder att växa på sin marknad. Selga ingår i Rexel Sverige AB med närmare 800 anställda och en omsättning på ca 5,2 miljarder (2018). Rexel koncernen har närvaro i 26 länder med över 27000 anställda och en årlig omsättning på ca 140 miljarder SEK.

Läs mer om Rexel på rexel.se

Inför rekryteringsarbetet har Rexel Sverige AB noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.