Jobba inom kundtjänst i Eskilstuna

Jobba inom kundtjänst i Eskilstuna

Om tjänsten

Är du familjens tekniker? Har du ett starkt intresse för teknisk support, kundbemötande, service och försäljning? Är du dessutom tillgänglig att starta i augusti? Perfekt! Då kan det vara just dig vi söker till vårt kundföretag och kundtjänsten för Tele2 Support. Startdatum är 11 augusti, urval sker löpande!

Du inleder din anställning med en gedigen utbildning där det både ingår teori och trainee. Tjänsten är på 80-100% och inleds med en 6 månaders provanställning hos oss på Recruitive med möjlighet till tillsvidareanställning hos vårt kundföretag. Krav för tjänsten är att du utgår från eller har möjlighet att pendla till Eskilstuna där kontoret är beläget.

Här får du både ett roligt jobb och ovärderlig arbetslivserfarenhet oavsett vilken bana du väljer i framtiden, här finns även utvecklingsmöjligheter för dig som vill växa inom företaget. Ta chansen att arbeta på ett globalt, välkänt företag samt få möjligheten att njuta av fördelarna med att vara anställd som konsult hos oss på Recruitive!
Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer främst vara att ta emot inkommande samtal från kunder och vara behjälplig i olika frågor och problemlösning gällande framförallt bredband och teknisk support. Utöver det kommer du att ge professionell service samt arbeta merservice och försäljning av produkter och tjänster för Tele2.

Din profil

Vi tror att du som söker har förmågan att lära dig arbetet så länge du är nyfiken och har den rätta viljan, därmed lägger vi större vikt på din personlighet än dina tidigare erfarenheter och kunskaper. Vi ser gärna att du har ett genuint intresse för service och försäljning samt att du är utåtriktad och har en exceptionell förmåga att se lösningar och ge teknisk support. Du kommer att tillhöra ett välkomnande arbetslag med stark gemenskap som tror på att ha kul tillsammans, både under och efter arbetstid.

Krav för tjänsten:
  • Fullständiga gymnasiebetyg.
  • Flytande språkkunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
Om företaget

Välkommen till en arbetsgivare som satsar på dig som anställd! Här får du tillgång till alla verktyg du behöver för att kunna utvecklas i din arbetsroll.

Vi erbjuder:
  • Lön enligt kollektivavtal.
  • Utvecklingsmöjligheter i ett stort företag.
  • Friskvård, försäkringar och pension.
  • Arbetstid vardagar, varierande tider mellan 07:45-19:15 samt lördagar, varierande tider mellan 08:45-15:15.
  • Stöttande och hjälpsamma chefer och ledare.
* Startdatum 11/8 2021.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.recruitive.se
Sista ansökningsdag 2 aug 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Recruitive är en tjänsteleverantör inom rekrytering och bemanning med ett heltäckande erbjudande inom tjänstemannasektorn i Stockholm, Göteborg, Borås, Eskilstuna, Örebro och Västerås.

Vi är ett auktoriserat Bemanning- & Rekryteringsföretag och har kollektivavtal med Unionen och Akademikerförbundet. Alla våra anställda erbjuds friskvårdsbidrag, företagshälsovård och pensionsavsättningar. Som anställd på Recruitive får du även en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefen har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll och säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Recruitive är miljö- och kvalitets certifierade enligt ISO9001 samt ISO14001.

Vi rekryterar morgondagens kunder och tar din personlighet på allvar! Vi är därför alltid på jakt efter nya medarbetare som vill till ett spännande företag med personalen i första rummet!