Vill du utvecklas inom sourcing och rekrytering

Vill du utvecklas inom sourcing och rekrytering

Vill du utvecklas inom sourcing och rekrytering tillsammans med ett ambitiöst team i Västerås? Är du studerande och söker ett roligt extrajobb? Vill du utvecklas inom sourcing och rekrytering tillsammans med ett ambitiöst team? Är du driftig, stresstålig och brinner för att arbeta med människor?

Då kan det här vara möjligheten för dig! Just nu söker vi på Randstad två drivna sourcing assistants till vårt centrala kontor i Västerås!

Start: Omgående

Omfattning: Timanställning.

Arbetsbeskrivning: Din arbetsdag som sourcing assistant kommer huvudsakligen bestå av att förstärka vårt team genom att vara behjälplig vid olika delar i rekryteringsprocessen.
  • Skriva och publicera annonser
  • Matcha CV:n och kandidater mot uppsatt kravprofil
  • Telefonintervjua samt boka intervjuer
  • Delta på individuell- och gruppintervjuer
  • Referenstagning
Förutom de traditionella uppgifterna kommer du även att få möjlighet till att arbeta proaktivt genom att träffa potentiella kandidater och presentera varumärket Randstad. Du kommer att få vara en del i denna spännande bransch på ett av världens största bemannings- och rekryteringsföretag med möjlighet till goda referenser och erfarenheter inför framtiden. För rätt person finns det också chans att söka sig vidare inom koncernen efter examen. Goda möjlighet till heltid och utveckling efter examen.

Kvalifikationer: För att trivas i rollen krävs det att du är ansvarstagande och noggrann i ditt arbete. Vi tror att du gillar att skapa och upprätthålla relationer samt är en god lagspelare. Vi ser att du är en person som är lyhörd, engagerad och lösningsorienterad i ditt sätt att ta dig an och lösa alla de olika arbetsuppgifter som tjänsten innebär.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad: Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: 2018-06-30. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsterna kan komma att bli tillsatta innan sista ansökningsdagen.

För information; Evelina Nilsson, commercial manager. evelina.nilsson@randstad.se
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 30 juni (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.