Verktygsmakare sökes till långsiktiga uppdrag

Verktygsmakare sökes till långsiktiga uppdrag

Verktygsmakare sökes till långsiktiga och utvecklande uppdrag i Västmanland

Har du tidigare arbetat med konstruktion, underhåll och reparation på verkstad av verktyg inom metall och plastmaterial?

Är du uppfinningsrik och har en känsla för konstruktion? Då tror vi att tjänsten som verktygsmakare hos vår kund är rätt tjänst för dig!

Uppdragsgivare:
Randstad AB

Ykre:
Verktygsmakare

Ort:
Västmanland

Omfattning:
heltid

Arbetsbeskrivning

Som verktygsmakare kommer du arbeta på företagets verkstad och konstruktionsavdelning med ansvar för underhåll och reparation av verktyg för formsprutning, produktionshjälpmedel och prototyper. Du kommer att arbeta med diverse redskap så som fräs, svarv, manuelt styrda maskiner etc.etc. för att nämna några redskap.

Arbetstiden är förlagd mån - fre, dagtid.

Kvalifikationer

Du som söker tjänsten behöver vara utbildad verktygsmakare eller ha arbetat med det tidigare. Vi tror också att du har en god lösningsförmåga och är initiativtagande i ditt arbete. Du är inte rädd för att prova nya saker och har ett tekniskt intresse.

Krav för tjänsten:
  • Utbildad verktygsmakare eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom konstruktion av metall och plastmaterial.
  • God förståelse i ritningsläsning, maskinkunskap samt arbetat med diverse olika maskiner inom industrin.
  • Har god kunskap i svenska språket
  • Har travers/säkra lyft utbildning (inget krav men meriterande)
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Eget ansvarstagande genomsyrar alltid ditt arbete. Gillar du att göra ett bra jobb och pröva på nya saker? Är du flexibel och driven med stor initiativförmåga? Då finns chansen till många spännande uppdrag hos oss.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag:
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
Robert Eldesten, robert.eldesten@randstad.se
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 30 aug (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.