Truckförare

Truckförare

Vill du ha ett ansvarsfullt, fritt och viktigt jobb? Se hit!

Om tjänsten

Arbetet är fritt och ställer krav på att kunna jobba självständigt och göra dagliga prioriteringar. Materialet transporteras med hjälp av truck och traverskörning till sin rätta plats och som hjälp använder vi materialvagnar som dras/puttas av trucken. Därför söker vi en erfaren förare som gärna har kört mycket motviktstruck i arbetet, och kanske släp eller husvagn på fritiden.Kvalifikationer och personliga egenskaper

Som person är du samarbetsvillig, vågar ta beslut och är stresstålig. Du är trygg i dig själv och lugn.

Säkerheten har första prioritet och du känner ansvar för att arbetsmiljön ska vara så säker som möjligt för dig själv och dina kollegor i det dagliga arbetet.

För att bli framgångsrik i rollen tror vi att du behöver kunna överblicka verksamheten och planera ditt arbete på ett smart sätt. Vi ser också att du har materialkunskap för att kunna veta vart de olika materialen hör hemma.

Tjänsten är på heltid, 2-skift.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 1 dec (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.