Svetsare, Maskinoperatörer och CNC-operatörer i Västmanland

Svetsare, Maskinoperatörer och CNC-operatörer i Västmanland

Vi söker nu erfaren personal inom flera yrkesområden i produktionsbranschen men besitter du kunskap eller erfarenhet som svetsare, maskinoperatör, CNC-operatör eller montör är du särskilt attraktiv för oss på Randstad.

Vi har flera olika uppdrag runtom i Västmanland där du får vara med och bidra och forma framtiden. Vi har bland annat kunder inom fordonsbranschen och metall och plastindustrin där det finns goda utvecklingsmöjligheter.

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder med stora utvecklingsmöjligheter.

Uppdragsgivare:
Randstad AB

Ort:
Västmanland

Omfattning:
Heltid

Arbetsbeskrivning
Svetsare, montör, maskinoperatör, CNC-operatör, mekaniker.

Kvalifikationer för samtliga tjänster

TIG eller MIG/MAG
GMP-utbildning
Fräsning, svarvning, slipning
Mekanisk- & el-montering
Travers, säkra lyft
Truckkort

Erfarenhet som maskinoperatör, Metall & Plast
Erfarenhet som svetsare
Erfarenhet som montör & mekaniker

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Eget ansvarstagande genomsyrar alltid ditt arbete. Gillar du att göra ett bra jobb och pröva på nya saker? Är du flexibel och driven med stor initiativförmåga? Då finns chansen till många spännande uppdrag hos oss.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad
Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag:
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete, Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 30 aug (66 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.