Provningspersonal till globalt företag

Provningspersonal till globalt företag

Randstad söker nu provningspersonal för rekrytering till ett globalt företag i Västerås. Som anställd blir du en del av en enhet som arbetar med att utveckla, tillverka och sälja växelströmsmotorer och generatorer.

Omfattning: Heltid

Arbetsbeskrivning:
Till produktionen i Västerås letar man efter provare av elektriska maskiner. Som provare blir du en del av vår verksamhet som tillverkar stora växelströmsmaskiner och du får regelbundet träffa kunder som kommer resande från hela världen för att se sin maskin vid slutprovning. Du blir en del av ett team som gemensamt säkerställer att maskinen uppfyller den prestanda som kunden förväntar sig! Arbetet är tekniskt avancerat och innehåller uppkoppling, mätning och övervakning av maskinen. Företaget arbetar med Lean och verksamhetsutveckling och det förväntas att du tar en aktiv roll i detta arbete för att förbättra processer och den gemensamma arbetsmiljön.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har erfarenhet från provning av elektriska produkter och vana att hantera mätutrustning. Traverskort samt kunskaper i Microsoft Office och SAP är meriterande. Har du en utbildning på gymnasial eller eftergymnasial nivå inom elkraftsteknik, reglerteknik och/eller automation är det meriterande.

Som person bör du vara samarbetsorienterad, noggrann och kvalitetsmedveten i ditt arbete. Du bör även vara ansvarstagande och van att ta egna initiativ samtidigt som du följer uppsatta direktiv. I provningen är det stort fokus på hälsa och elsäkerhet och alla anställda ska bidra aktivt i arbetet att säkerställa en säker och hälsosam arbetsplats.

Du behöver kunna kommunicera på svenska och engelska i både tal och skrift. Tjänsten innefattar ett 2-skiftarbete.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:
Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Sista ansökningsdag: 2018-09-30, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Kontakta Sanna Ullbrand, sanna.ullbrand@randstad.se
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 30 sept (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.