Perfekta deltidsjobbet för dig som vill tjäna en extra slant

Perfekta deltidsjobbet för dig som vill tjäna en extra slant

För kunds räkning söker vi nu skickliga lagerarbetare för uppdrag i Västmanlands län. För att kunna bli aktuell för denna tjänst behöver du dock ha en annan huvudsaklig sysselsättning då detta enbart är ett extrajobb. Det innebär exempelvis att du studerar, har ett annat deltidsjobb på minst 50%. Vi kommer enbart gå vidare med sökanden som kan uppvisa ett studieintyg, anställningskontrakt etc.

Du kommer arbeta med att sortera olika typer av gods hos kund. Arbetsuppgifterna består av att köra motviktstruck i ett högt tempo, sortera och märka upp gods samt viss reparation av gods. Du behöver därför vara händig, snabb och ordningssam för att kunna arbeta här. Du är skicklig med trucken och kan köra i trånga utrymmen.

Det är viktigt att du är flexibel och kan hoppa in och arbeta med kort varsel då schema läggs veckorvis och extrapass kan tillkomma. Arbetstiderna kan variera mellan dag, kväll, natt och helg. Uppdrag kan komma att starta omgående .

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos olika kunder.

Uppdragsgivare:
Randstad AB


Ort:
Västerås

Omfattning:
Extra vid behov

Sista ansökningsdag:
2018-06-30

För information:
Simone Persson (simone.persson@randstad.se)

Kvalifikationer

Krav:
  • Du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%
  • Truckkort A1-A4, B1
  • Körkort B och tillgång till bil
Personliga kvalifikationer:
  • Lättlärd
  • Noggrann
  • Uthållig
  • God samarbetsförmåga
  • Stresstålig/klarar av att arbeta i ett högt tempo
  • Ordningssam
  • Flexibel
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 30 juni (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som konsult är du anställd av Randstad och jobbar ute hos någon av våra kunder. På så sätt får du erfarenhet från många olika branscher och arbetsplatser. Ett uppdrag kan vara allt ifrån några timmar till flera år, beroende på kundens behov och din kompetens. Arbetstiderna varierar utifrån våra kunders behov och de kan ha verksamhet dygnet runt, veckans alla dagar.

Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort - utöver allt detta dessutom fler möjligheter att forma din karriär så som du vill.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.